HOME » * JONGE HONDEN * » MILENIA (OFFLINE)

MILENIA (Middelmaat)

MILENIA, BIJ WIE MAG DIT LEUKE MEISJE LEKKER OP DE BANK HANGEN?
Milenia is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Milenia
Deze volgen binnenkort

Is zij geen schatje? Milenia is  een prachtig, aanhankelijk en en vooral vrolijk en speels jong hondje.
Zij komt graag knuffeltjes en kusjes halen.

Zij is erg aanhankelijk en mens gericht.

Een gelijkwaardig hondenmaatje zou fijn zijn, maar is geen must.

Voor Milenia zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond inhoud.

Zoals de 2de angstfase en de pubertijd. Lees hiervoor onze handleiding op onze website.

Heeft u serieus interesse?  Heeft u voldoende tijd en inzicht voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hondje?

Baasjes die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren. Het opvoeden van een pup gaat zeer zeker niet vanzelf.

Dit vraagt geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Vul dan het intakeformulier in.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Milenia:

De man van ons contact en rescuer  Crina was onderweg naar huis, van zijn werk, toen hij in het veld iets zag bewegen.

En in Roemenië is het niet ongewoon dat pups en honden in de berm of veld worden achtergelaten als zij ongewenst zijn....

Hij ging kijken en zag daar Milenia zitten vrolijk kijkend en kwispelend.

Nu is Milenia veilig bij Crina en heeft zij aan ons gevraagd om  Milenia te bemiddelen naar een fijn en passend thuis.

Zodra de juiste match is gevonden voor Milenia mag zij met de happy-bus naar Nederland reizen.

In haar geboorteland Roemenië maakt zij geen schijn van kans op een liefdevol leven.

MILENIA
Geslacht: Teefje

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : Maart 2021

Formaat: Geschat door dierenarts, "Middelmaat", op volwassen leeftijd.

Type: Onbekende kruising

Energie nivo: Hoog, ze is immers een jonge hond en wilt de wereld gaan ontdekken.

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, een gelijkwaardig hondenmaatje zou leuk zijn maar is geen must

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Nee, ze is nog te jong

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage is: €  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst