HOME » * JONGE HONDEN * » BINK (GERESERVEERD)

BINK (Middelmaat)          ***Gereserveerd***

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

STOERE LEUKE SPEELSE BINK, BIJ WIE MAG HIJ IN DE TUIN SPELEN?
Bink is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Bink:

BINKIE

Bink is een leuk vriendelijk kereltje, een echte grote broer, die met zijn zusjes veel plezier heeft.
Samen spelen en ravotten. Mama Chica heeft de belangrijke taak de eerste stapjes te begeleiden vanuit het nest.

Kijk in zijn ogen en je weet dat het een intelligent kereltje is!

Wie vindt het leuk om met Bink aan de slag  te gaan?  Basistraining en samen de wereld ontdekken?

Voor Bink zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding, opvoeding en basistraining van een jonge hond inhoudt, binnen de 2de angstfase en de pubertijd.

Baasjes die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren.
Het opvoeden van een pup gaat zeer zeker niet vanzelf.

Dit vraagt geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Lees alles over de 2e angstfase in onze handleiding deze staat op onze website.

Het verhaal van Bink:

Een vriendin van ons contact Roxana vond in een veld even buiten de stad Timisoara. een lief teefje.

Na wat beter te kijken zag ze ook dat de hond pupjes moest hebben.

Na even gezocht te hebben vonden ze zes pupjes, 1 reutje en 5 teefjes.

Zij heeft dit ongelukkige gezin gered en is hierna onmiddellijk naar haar dierenarts gereden.

De hondjes zijn in goede gezondheid en mogen binnenkort naar een eigen familie.
Met mama was het iets minder, zij scheen behoorlijk gebeten te zijn door andere honden. Gelukkig gaat het nu goed met haar en is het gezinnetje nu veilig. Zij verblijven bij een particulier in een buitenverblijf.

Roxana heeft ons gevraagd of wij willen bemiddelen voor een goed "thuis" voor deze schatten.

Zodra de juiste match gevonden is reist Bink met officieel Trace dierentransport naar Nederland.
In haar geboorteland Roemenië maakt BINK geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Bink mag vanaf  september reizen.

Indien u denkt een goede match voor Bink te zijn, nodigen wij u uit om online ons intake-formulier te beantwoorden,

zie hiervoor de button op deze pagina

BINK
Geslacht: Reu

Leeftijd, geschat door dierenarts, geboren medio : Mei 2021

Formaat: Op volwassen leeftijd, geschat door de dierenarts, Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Hoog, Bink is tenslotte een pup

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja of  met een gelijkwaardig hondenmaatje

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Nee, hier is Bink nog te jong voor

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 375,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst