HOME » * JONGE HONDEN * » FREDDY ( Kleine Middelmaat )

Freddy ( Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SCHAT VAN EEN JONGE HOND FREDDY ZOEKT ZIJN FAMILIE
Freddy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Freddy:

Omschrijving Freddy:

Freddie is een ontzettende lieve speelse schat van een jonge hond.

Freddie is niet heel veeleisend en geniet van de kleine dingen.

Hij houd van mensen, andere honden en kinderen.

Er wordt door zijn verzorgster Luiza, met Freddy geoefend met lopen aan tuigje en lijn.
Binnen zijn nieuwe situatie, dient die verder geoefend te worden, hoe kunt u  HIER lezen binnen de "Handleiding Rescuehond"

Bent u opzoek naar een echte vriend voor het leven om samen mooie herinneringen te maken dan is Freddie wellicht u match.

Het Verhaal van Freddy:
( rescuer/verzorgster Luiza Kupan )

Rescuer Luiza heeft Freddy samen met zijn broertjes gered.
Eerder was dit 3-tal als ongewenst op een gevaarlijke drukke straat achtergelaten, door de vorige eigenaar.
Luiza heeft  de verzorging van de broertjes op haar genomen.
Inmiddels vonden de broertjes lieve baasjes, alleen Freddy wacht nog.
Daarom heeft Luiza  aan onze stichting gevraagd om een heel lief baasje voor Freddy te zoeken en bij deze doen wij dit dan ook.

Voor Freddy zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis nog veel dient te leren.
De begeleiding van een jonge hond  gaat zeer zeker niet vanzelf. Dit vraagt geduld, tijd, begeleiding en inzicht .
Denk hierbij aan de ontwikkeling van de jonge hond naar volwassenheid .

Lees hiervoor  onze  "Handleiding rescue-hond " maar zeker  ook het hoofdstuk  "Begeleiding Jonge Hond"
hier op onze website, vooraf goed door.

Bent u dat ene baasje die samen met Freddy een fantastische band wilt gaan opbouwen?
Heeft u voldoende tijd om samen met Freddy dit avontuur aan te gaan?
Dan nodigen wij u uit voor het invullen van ons intake-formulier, zie hiervoor de blauwe button op deze pagina

Zodra n.a.v onze procedure, de juiste match is gevonden, reist Freddy met ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer, naar zijn nieuwe familie toe in Nederland. In zijn geboorteland Roemenië heeft Freddy geen kans op een veilig en liefdevol leven.

FREDDY

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geschat door dierenarts, geboren medio eind 2021

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Energie niveau:  Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie na plaatsing.

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Voorkeur is bij een gelijkwaardig lief hondenmaatje

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Freddy  is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.