HOME » * JONGE HONDEN * » DONNA ( Middelmaat )

DONNA ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SPEELS, Teefje, DONNA, geboren maart 2021, middelmaat.
Donna is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's  van  Donna  klik op onderstaande link.

Omschrijving Donna:

Donna is net als haar andere zusjes erg lief vrolijk, speels en heel vriendelijk.
Ook de mama is een hele lieve en vriendelijke hond, zij is zachtaardig van karakter.
Elke dag hebben ze dikke pret met elkaar maar het wordt nu tijd dat de meisjes hun eigen "forever home" gaan krijgen.
Een gelijkwaardig hondenmaatje zou fijn zijn, maar is geen must.

Voor Donna zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond inhoud.

Baasjes die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren.
Het opvoeden van een pup gaat zeer zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld,veel tijd, begeleiding, inzicht, liefde maar ook consequentie met zich mee.

Zoals de 2de angstfase en de pubertijd.
Lees onze handleiding hier op onze website, voor meer informatie mbt de ontwikkeling pup naar volwassen hond.

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het intakeformulier in.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Donna:

(Rescuer/verzorgster Crina Maria)
De mama van Donna en haar zusjes zijn gered in opdracht van onze stichting.
Mama en haar pups lagen in een berg met puin en bouwafval.
Zo kan je toch niet je pupjes aan hun lot overlaten!

Dit brak ons hart. Ons contact Crina heeft ze voor ons gered en nu is het tijd voor de pubers om uit te vliegen.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Donna met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In haar geboorteland Roemenië heeft Donna geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Donna
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren 1 maart 2021
Formaat: Geschat door de dierenarts "Middelmaat" op volwassen leeftijd.
Type: Onbekende kruising
Energie niveau : Hoog, DONNA is immers een jong hondje die de wereld wilt gaan ontdekken.
Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie
Kan met honden: Ja
Kan als enige hond worden geplaatst: Ja, een gelijkwaardig maatje zou leuk zijn maar is geen must.
Kan met katten: Onbekend,
Gevaccineerd; Ja
Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Donna is: 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.