LUNA ( Klein )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LUNA HEEFT EEN BEPERKING DOOR EEN RUGBLESSURE, DIT MEISJE VERDIEND EEN GEWELDIG BAASJE DIE HAAR EEN WARM HUIS EN EEN HART VOL LIEFDE KAN GEVEN. LUNA ZAL NIET OUD WORDEN ALS ZE HAAR LEVEN IN EEN KENNEL MOET SLIJTEN.

Luna is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Luna:

De 2 onderstaande video's werd Luna gevonden en gered

Omschrijving van Luna:

Dit lieve meisje Luna is met een oude rugblessure gevonden langs de weg.

Ons contactpersoon/ verzorgster Crina Maria heeft haar opgehaald en is met haar naar de dierenarts gegaan. Ze had een ernstige blessure waar ze aan geopereerd moest worden wilde zij nog redelijk kunnen lopen. Inmiddels is dit gebeurt en dit lieve meisje heeft alles keurig doorstaan en loopt zelfs weer, al kan zij niet meer zo goed lopen als andere hondjes.

Door de operatie kan ze niet goed meer plassen en haar behoefte doen. Ze heeft dat niet volledig onder controle dus zal haar toekomstige baasje haar een luiertje aan om moeten doen.

Luna zit nu in een kennel met een ander rustig hondje,

Luna heeft een beperking en daar kiezen de meeste mensen nu eenmaal niet voor, en blijft ze zitten in een koud kenneltje, terwijl ze zoveel liefde heeft te geven.

Dit geweldige lieve meisje kan met andere honden, is een schatje, knuffelt en probeert op haar eigen manier te spelen met de verzorgers, maar haar leven is waarschijnlijk gedoemd om in een kennel te slijten.

Dit doet haar  verzorgster Crina erg veel pijn, en heeft gevraagd of wij Luna kunnen helpen een plekje te vinden waar het geen probleem is dat ze haar beperkingen heeft. En natuurlijk gaan we hier onze uiterste beste voor doen.

Dit lieve meisje kan met een rustig gelijkwaardig hondje samen leven, Luna loopt  mee aan de lijn.

Bent u dat ene baasje die samen met Luna een fantastische band wilt gaan opbouwen?
Heeft u voldoende tijd om samen dit avontuur aan te gaan?
Dan nodigen wij u uit voor het invullen van ons intake-formulier, zie hiervoor de blauwe button op deze pagina

Zodra n.a.v onze procedure, de juiste match is gevonden, reist Luna met ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer, naar zijn nieuwe familie toe in Nederland

In haar geboorteland Roemenie heeft dit schatje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

LUNA

Geslacht: Vrouw

Geboren: 2021 ongeveer 1 jaar vastgesteld door een dierenarts

Type: Onbekende kruising

Formaat: klein

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja maar wij plaatsen Luna niet met kinderen

Hondenmaatje nodig: Ja als het een gelijkwaardig rustig hondje is

Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee dit is niet mogelijk vanwege haar operatie die ze heeft gehad.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor de bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Luna is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Alle honden die onze stichting bemiddeld worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.