Home » Honden vanaf 1 jaar » ZORRO ( GERESERVEERD )

ZORRO ( Grote Middelmaat )

ZORRO IS GERESERVEERD

LIEVE ALLEMANS VRIEND ZORRO,
ZORRO is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Arme Zorro werd inmiddels bijna 1 jaar geleden door ons contact Gabriela uit een vreselijk dodingsasiel.
Zijn lieve vriendin Angel waarmee hij samen gered werd is inmiddels geadopteerd en woont al in Nederland.
Zorro mist haar verschrikkelijk... Ze waren een setje en maatjes...

Wij zagen de foto's van het afscheid tussen Angel en Zorro en onze harten braken...
Daarom besloten wij direct om voor deze lieverd ook op zoek te gaan naar zijn thuis.

Zorro is een ontzettende lieve hond en loopt heel netjes aan de riem. Hij vind alles en iedereen leuk!
Hij verblijft nu binnen een privé asiel in een koude, kille kennel... Wie haalt Zorro hier vandaan en geeft hem zijn kans op geluk?

Naam: Zorro
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2013 - 2014
Formaat: Grote middelmaat (55-60 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising, heeft uiterlijke kenmerken van een Mastin (berghond)
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja
Bijzonderheden: Een lief hondenmaatje en een tuin verreist.

Zodra de juiste match gevonden is voor Zorro mag hij afreizen naar zijn nieuwe baasje(s) in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een gelukkig en liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor ZORRO is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com