Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ZIVA (Kleine middelmaat)

ZIVA (Kleine middelmaat)

KNAPPE ZIVA

Ziva is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links hoe leuk Ziva is

Kijk dat mooie koppie eens!
Wat een schatje is het toch
Mooie en lieve Ziva
Ziva rechts en Zeva links
Ziva daagt zusje Zeva (in mand) uit tot spelen
Ziva links en zusje Zeva rechts
Lieve zachtaardige Ziva

Dat kriebelen vindt ze wel heel fijn

Kijk toch eens in de oogjes van dit lieve meisje. Deze knappe hondendame verblijft in een prive-asieltje en helaas valt zij niet echt op. Zo zonde immers zij is een ware beauty, net als haar zusje Zeva!

Ziva verlangt enorm naar aandacht en haar eigen mandje na twee jaar verblijf in het asiel. Zij heeft nog nooit een ander thuis gehad dan het asiel bij Crina.  Daarom heeft Crina ons gevraagd beide zusjes onder uw aandacht te brengen.

Beide zusjes kunnen samen geadopteerd worden, maar dit is niet perse noodzakelijk.

Dit lieve meisje verdient de kans om samen met een heel lief baasje de mooie dingen van het hond zijn, buiten het asiel, te ontdekken.

Voor ZIVA zijn wij op zoek naar lieve baasjes met geduld die haar in kleine stapjes het huiselijke leven leert kennen.
ZIVA is als jong hondje door ons contact Crina gevonden, ongewenst achter gelaten en zo door haar gered.

Zodra de juiste match voor ZIVA is gevonden, reist zij zsm naar Nederland toe. In haar geboorteland Roemenie heeft zij geen enkele kans op een velig en liefdevol leven.

Naam: ZIVA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren in 2017
Formaat: Kleine middelmaat (45-50 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising met midden lange vacht
Sociaal; Ja rustig opbouwen in nieuwe situatie
Kan met kinderen: Wij plaatsen haar niet binnen een drukke (gezins)situatie
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ZIVA is € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.