Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ZINA (Klein)

ZINA (Klein)

VROLIJK MEISJE ZINA
Zina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Zina

Lief klein frummeltje Zina

Zina is gek op aandacht

Als je maar op haar buikje kriebelt

Kijk nou hoe leuk ze is! Zo blij kwispelen

Aan de riem lopen moet kleine Zina nog een beetje oefenen

Zina stond voor de poort van ons contact Alex in Roemenie, hij zag dit lieve vrolijke meisje en besloot haar eten te geven. Onze stichting hoorde van deze kleine schoonheid en vroegen een nader contactpersoon Lorena waar wij ook veel mee samen werken om haar tijdelijk op te vangen.

Alex is met haar naar de dierenarts gegaan, het eerste prikje heeft Zina ondertussen gekregen. Zij is gezond en heeft een vrolijk karakter. Zina verdient beter dan de hele dag een kenneltje te verblijven. zij wilt graag aandacht en een knuffel en heerlijk even rennen en gek doen, kortom genieten van het leven.

Wie geeft dit mooie hondenmeisje een mooi toekomst? Als haar toekomstige baasje al een leuk speelmaatje heeft voor Zina is dat een pre  want dat zal Zina erg leuk vinden.

Wij staan in direct contact met de opvang van Zina.

Zodra de juiste match is gevonden mag Zina afreizen naar haar nieuwe baasje, naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft dit arme meisje geen kans op liefde en geluk
.

Naam: ZINA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren maart 2019
Formaat: Klein, 35-40 cm
Type: Vrolijke kleine onbekende kruising
Kan met kinderen; Ja ons beleid ouder dan 12 jaar obv ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Wordt gedaan binnenkort

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor ZINA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.