Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ZINA (Klein)

ZINA (Klein)

VROLIJK SPEELS ENERGIEK MEISJE ZINA
Zina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Zina

Tijd voor iets lekkers

Naast rennen is knuffelen ook erg geliefd bij Zina

Heerlijke verschijning
Zina is gek op rennen
Zina wil knuffelen maar ook spelen
Zina en Milo krijgen iets lekkers
Lief klein frummeltje Zina

Zina is gek op aandacht

Als je maar op haar buikje kriebelt

Kijk nou hoe leuk ze is! Zo blij kwispelen

Aan de riem lopen moet kleine Zina nog een beetje oefenen
Het lopen aan de riem gaat al wat beter!
Op pad met Zina

Lieve Zina en Milo komt ook nog even voorbij
Lekkere spring in het veld
Hond of stokstaartje.... Zina kan een kunstje!
Zina en Milo

Zina is een vrolijk energiek speels klein hondje, zij geniet van aandacht en is gek op spelen. Zij verblijft nu (helaas) binnen een kennelsituatie, hier is zij vriendelijk naar de andere honden en geniet van de aandacht. Echter dit is niet "thuis" en daarom zijn wij voor dit vrolijke jonge meisje op zoek naar een fijn baasje.
Het toekomstige baasje van Zina moet een baasje zijn die gek is op het ondernemen van activiteiten met honden. Wandelingen, hondensport, strandwandelingen, spelletjes, hersenwerk, etc

Zina is een energiek dametje en zoekt dus een gelijkwaardig baasje en hondenmaatje.

Wie geeft dit mooie hondenmeisje een mooie toekomst? Als haar toekomstige baasje al een leuk speelmaatje heeft voor Zina heeft dat onze voorkeur. want dat zal Zina erg leuk vinden.

Wij staan in direct contact met de opvang van Zina.

Zina stond voor de poort van ons contact Alex in Roemenie, hij zag dit lieve vrolijke meisje en besloot haar eten te geven. Onze stichting hoorde van deze kleine schoonheid en vroegen een nader contactpersoon Lorena waar wij ook veel mee samen werken om haar tijdelijk op te vangen.

Alex is met haar naar de dierenarts gegaan, het eerste prikje heeft Zina ondertussen gekregen. Zij is gezond en heeft een vrolijk karakter. Zina verdient beter dan de hele dag een kenneltje te verblijven. zij wilt graag aandacht en een knuffel en heerlijk even rennen en gek doen, kortom genieten van het leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Zina afreizen naar haar nieuwe baasje, naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft dit arme meisje geen kans op liefde en geluk
.

Naam: ZINA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren maart 2019
Formaat: Klein, 35-40 cm
Type: Vrolijke kleine onbekende kruising
Kan met kinderen; Ja ons beleid ouder dan 12 jaar obv ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor ZINA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.