Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » WOEZEL EN PIP (GERESERVEERD)

WOEZEL EN PIP (Klein)

WOEZEL EN PIP ZIJN ONAFSCHEIDELIJK

Woezel en pip zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Woezel en Pip

Kijk dit leuke duo eens!

Woezel en Pip zijn mama en zoon en zij zijn twee hele lieve hondjes die niet apart geplaatst worden.
Een ontzettend  lief koppeltje die wij niet willen scheiden. Zo lief hoe beide voor elkaar zorgen.

Bent u degene die Woezel en Pip in hun hart willen sluiten, en weten wat deze hondjes nodig hebben, dan vragen wij u te reageren.
Woezel en Pip zullen nog moeten leren om aan een riem te lopen.

Woezel en Pip zijn verlaten gevonden in de straten van Deva.
Beide zijn zeer vriendelijke hondjes die door Crina zijn gered en erg gehecht zijn aan elkaar, vriendjes voor altijd.
Beide zijn vriendelijk met andere hondjes maar wij plaatsen hen alleen samen en niet binnen een situatie waar al een hond aanwezig is.

In Roemenië maken Woezel en Pip geen kans. Zodra het geschikte baasje gevonden is mogen deze twee met de happy-bus naar Nederland.

Naam: WOEZEL (donkerbruin)

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren omstreeks 2017, geschat door dierenarts

Type: onbekend kruising

Formaat: Klein (10 a 12 kg)

Energieniveau: gemiddeld

Sociaal: ja

Kan met kinderen; Ja> 12 jaar o.b.v. ouders / verzorgers

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Naam: PIP

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren omstreeks 2019, geschat door dierenarts

Type: onbekende kruising

Formaat: klein (9 a 10 kg)

Energieniveau: gemiddeld

Sociaal: een beetje verlegen

Kan met kinderen; Ja> 12 jaar o.b.v. ouders / verzorgers

Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor WOEZEL EN PIP samen  is:  2x  € 355  = € 710,-

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.