Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » VIENA ( Kleine Middelmaat )

VIENA ( Klein Middelmaatje )

ONTZETTEND LIEF MEISJE VIENA

Viena is een prachtig lief meisje kan goed met andere honden opschieten en houd van mensen. Kijk eens naar haar prachtige oogjes.

Viena werd door ons contactpersoon Gabriela uit Roemenie uit het doding asiel Calan gehaald en verblijft nu bij haar in de opvang.

Dit super lieve meisje verdiend haar eigen baasje, zodat zij ook gelukkig kan worden

Zodra de juiste match is gevonden mag Viena op reis naar Nederland

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele ongewenste en kansarme honden op zoek zijn naar een lief baasje.

Naam Viena
Geslacht: vrouwtje
Energyniveau: gemiddeld
Leeftijd: Ongeveer 4 jaar
Formaat: Klein Middelmaatje ongeveer 15 kilo
Sociaal: Ja gek op mensen en andere honden
Kan met kinderen; Ja ons beleid >12 jaar obv ouders.
Kan met Katten: Onbekend
Gevaccineerd; Ja
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor VIENA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com