Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » URSULA ( OFFLINE)

URSULA ( Middelmaat )


PRACHTIGE, ZACHTAARDIGE, LIEVE URSULA,
URSULA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

 

Bekijk hieronder een paar leuke filmpje van Ursula
Ursula wil op haar oude dag ook nog wel spelen
Ursula en Eos aan het spelen

Ursula speelt met haar dochter Lisy

Ursula en haar zoon Tay

Ursula en een van haar verzorgers

 

Dit meisje houdt absoluut van iedereen ❤️❤️❤️

Naast het feit dat ze oud is en haar oren en ogen niet meer perfect zijn (ze ziet en hoort nog steeds goed), is ze zo blij je te zien dat gekust en geknuffeld wil worden.

Ze is blij meisje en vind het zo gezellig om mensen te zien. Ook is gek op katten, zo gek dat ze de katten in de gaten houd, omdat ze nieuwsgierig is wat ze gaan doen.

Ze is bevriend met alle katten van de buren die bij ons komen eten, en ze houden allemaal van haar. Ze houdt ervan om lekker aan ze te snuffelen en ze geven kusjes aan haar terug.

Ze houdt van spelen met iedereen en wanneer ze de andere honden ziet rennen en blaffen, zie je haar altijd achter hen aan rennen en hetzelfde proberen te doen ... zelfs als ze moe wordt en gaat liggen, maar na een paar minuten staat ze op en gaat ze er weer achteraan. 

Ze is helemaal gek van eten, dit hebben haar kindjes dan ook van haar geërfd. Wanneer ze een stuk brood krijgt, begraaft ze het om het voor later te bewaren, zelfs kleine stukjes neemt ze ze in haar mond en begraaft het, zo schattig.

Als ze begrijpt dat je haar baasje bent, luistert ze naar je en komt ze altijd naar je toe als je haar roept. Ursula is een schat van een hond, en elk baasje mag blij zijn met een zo een lieve dame.

 

Lees het verhaal van prachtige Ursula, door haar redster geschreven:
Deze oude Duitse herder dame is de aardigste hond die ik ooit ontmoet heb... Ik reed naar de plek waar ik mijn auto parkeerde om wat papieren naar kantoor te brengen toen ik haar zag, bij een hek voor het gebouw, vlakbij een drukke weg, daar lag ze op het gras zonder water of voedsel. Ik bracht haar eten en water in afwachting om te zien of er iemand voor haar kwam, maar niemand kwam.

Toen ik 's avonds klaar was met werken was realiseerde ik me dat ze gevangen zou worden door hondenvangers als ik haar niet met me mee zou nemen.

Ik zocht naar een oplossing, in het huis van mijn schoonmoeder is er geen ruimte voor nog een hond, dus ik vroeg een paar vrienden om haar een tijdje te houden. Ik nam haar mee naar de dierenarts en ontdekte dat ze een microchip had maar niet geregistreerd was, ze is op straat gezet en heeft dus een baasje gehad.

We gaven haar goed eten en ze begon in gewicht aan te komen, we waren van plan haar te laten steriliseren zodra ze alle vaccinaties had gehad. Maar 3 weken nadat we haar gevonden hadden, kreeg ze 5 schattige pups dus waarschijnlijk is dit de reden geweest waarom ze achtergelaten is. Helaas heeft 1 van haar pups het niet overleefd.

Inmiddels zijn de pups oud genoeg om naar een baasje af te reizen, inmiddels heeft u ze al voorbij zien komen op onze pagina. 
Maar nu is het de beurt aan deze schoonheid om een fijn gouden mandje te vinden!

Wij staan in direct contact met de opvang van Ursula.

Naam: URSULA
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 10 jaar
Formaat: Middelmaat (50-55 cm)
Type: Herder
Sociaal: Ja
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: Ja, in het begin wel even begeleiden
Gevaccineerd: Ja
Europees paspoort: Ja
Chip registratie: Ja
Gesteriliseerd: Wordt gedaan
Gezondheidsverklaring: Ja

Zodra de juiste match is gevonden mag Ursula op reis naar Nederland.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een fijn leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen. 

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor een bemiddeling.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk 

kan opbrengen. 

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com. 
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina 


De onkostenbijdrage voor URSULA is: € 195,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Alle bemiddelingshonden voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.
Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's