Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » URSULA ( Middelmaat )

URSULA ( Middelmaat )

PRACHTIGE, ZACHTAARDIGE, LIEVE URSULA,
URSULA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Lees het verhaal van prachtige Ursula, door haar redster geschreven:
Deze oude Duitse herder dame is de aardigste hond die ik ooit ontmoet heb... Ik reed naar de plek waar ik mijn auto parkeerde om wat papieren naar kantoor te brengen toen ik haar zag, bij een hek voor het gebouw, vlakbij een drukke weg, daar lag ze op het gras zonder water of voedsel. Ik bracht haar eten en water in afwachting om te zien of er iemand voor haar kwam, maar niemand kwam.

Toen ik 's avonds klaar was met werken was realiseerde ik me dat ze gevangen zou worden door hondenvangers als ik haar niet met me mee zou nemen.

Ik zocht naar een oplossing, in het huis van mijn schoonmoeder is er geen ruimte voor nog een hond, dus ik vroeg een paar vrienden om haar een tijdje te houden. Ik nam haar mee naar de dierenarts en ontdekte dat ze een microchip had maar niet geregistreerd was, ze is op straat gezet en heeft dus een baasje gehad.

We gaven haar goed eten en ze begon in gewicht aan te komen, we waren van plan haar te laten steriliseren zodra ze alle vaccinaties had gehad. Maar 3 weken nadat we haar gevonden hadden, kreeg ze 5 schattige pups dus waarschijnlijk is dit de reden geweest waarom ze achtergelaten is. Helaas heeft 1 van haar pups het niet overleefd.

Inmiddels zijn de pups oud genoeg om naar een baasje af te reizen, inmiddels heeft u ze al voorbij zien komen op onze pagina.
Maar nu is het de beurt aan deze schoonheid om een fijn gouden mandje te vinden!

Wij staan in direct contact met de opvang van Ursula.

Naam: Ursula
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 10 jaar
Formaat: Middelmaat (50-55 cm)
Type: Herder
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel even begeleiden
Gesteriliseerd: Wordt gedaan

Zodra de juiste match is gevonden mag Ursula op reis naar Nederland.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een fijn leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor URSULA is: 195,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com