Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » TALA (Kleine middelmaat)

TALA (Kleine middelmaat)

*** URGENT***  *** Tala is in Nederland ***

TALA, LIEF VRIENDELIJK MEISJE

Bekijk de video's van Tala via onderstaande links

Tala wacht netjes tot ze iets lekkers krijgt
Lekker spelen is haar lust en haar leven
Tala speelt met een vriendje
Mooie Tala met haar vriendjes

Wat een pech kan een hondje toch hebben, buiten haar schuld...... Daarom zijn wij urgent op zoek naar een fantastische baasje voor Tala.

Helaas kan haar gastouder niet langer voor haar zorgen i.v.m een operatie.

Tala is een ontzettend lief zachtaardig meisje, die eindelijk het echte geluk verdient. Tala houdt van gezelligheid en speelt graag met andere hondjes, een maatje(s) is dan ook een vereiste voor haar.

Zij is nieuwsgierig en maakt snel contact door te snuffelen en te onderzoeken, als eenmaal het ijs is gebroken houdt zij ontzettend van gezelligheid. Tala kan lopen aan de riem maar dit vraagt enige oefening en geduld van haar nieuwe baasje.

Wij geven het advies om haar eerst te laten acclimatiseren binnen de nieuwe omgeving, niet direct buiten en voorlopig in de tuin uitlaten, zodra er vertrouwen is kan het uitlaten in stapjes worden opgebouwd. hierbij geven wij advies.

Tala heeft veel meegemaakt in haar jonge leventje en ondanks dat heeft zij een ontzettend lief karakter.

Voor Tala zijn wij op zoek naar baasjes, die op een rustige manier Tala willen leren kennen en haar de tijd gunnen binnen de voor haar wederom nieuwe situatie.

Het verhaal van Tala

Als eerst belande zij samen met haar zusje, als ongewenste pups, in een heel groot akelig asiel in Roemenië.

Tala werd geadopteerd in Nederland, maar helaas bleek de adoptant niet bepaald een stabiele dame. Tijdens het huisbezoek was alles in orde.

Helaas was dat maar van korte duur en de situatie verslechterde en zo is besloten om Tala met spoed weg te halen.

Tala is bijna 1 jaar bij een hondencoach in huis geweest waar zij leerde dat mensen wel goede bedoelingen hebben. En dat de wereld er niet zo slecht uitziet als dat het voor haar zo voelde.

Zij heeft zich ontpopt tot een mooi, lief knap en speels meisje met een gouden hartje

Voor Tala zoeken wij een huiselijke situatie, met minimaal 1 of meerdere speelmaatjes.

Baasjes die begrijpen dat Tala niet een hond is om geforceerd en dwangmatig mee om te gaan, wel relaxed en dat zij zich zelf kan en mag zijn met zachte aansturing.

Ervaring en Inzicht van de hondentaal is echt belangrijk!

Omdat Tala erg geniet van het buiten spelen, is een ruime tuin toch wel een vereiste. Tala geniet enorm van buiten spelen.

Ook Tala dient bij herplaatsing te acclimatiseren daarom vragen wij u toch ons intake-formulier voor Tala in te vullen.

Een gezin met jonge kinderen, of veel aanloop is niet gewenst voor Tala.

Kortom verantwoordelijke mensen die dit meisje haar gouden mandje willen geven, na een zeer ellendige start in haar leven.

Na een positieve procedure is het mogelijk om kennis te maken met Tala. Zij verblijft in Nederland.

Naam: TALA
Geslacht: Teef
Formaat: Kleine middelmaat 45 cm
Type: Prachtige onbekende kruising
Energie niveau: Gemiddeld/hoog zij is immers een jonge hond
Kan met kinderen: Ja >12 jaar met ervaring honden en obv ouders, geen heel druk gezin.
Kan met andere honden: Ja, al aanwezige hond is een must
Europees paspoort: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor TALA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.