Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SUZY ( Kleine/Normale Middelmaat )

SUZY ( Kleine / Normale Middelmaat )

LIEF EN KNAP TEEFJE SUZY,
SUZY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Suzy is door ons contact Gabriela gered uit een vreselijk dodingsasiel waar zij op de nominatie stond, voor de volgende ronde...
Gelukkig kon Gabriela dit leuke, knappe teefje net op tijd weghalen uit deze hel.

Gabriela vertelde ons dat Suzy een leuke en vriendelijke hond is, prima met andere honden en een vrolijk karakter heeft.

Nu verblijft Suzy binnen een armzalig prive-asiel, wat niet meer is dan wat houten pallets en een hok.
Wij gunnen dit leuke meisje ook zo graag een warme mand.

Naam: Suzy
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geschat door dierenarts 3/4 jaar
Formaat: Kleine/normale middelmaat (45-50 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Ja, onwijs vriendelijk
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Zodra de juiste match voor Suzy is gevonden reist zij naar Nederland.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor SUZY is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com