Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SIMINA (GERESERVEERD)

SIMINA (Klein) = GERESERVEERD

Simina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Simina
Simina loopt lekker aan de riem
Simina wordt uitgelaten door de kat
Simina met een ander hondenvriendje

Simina is een klein zeer lief aandoenlijk en vriendelijke hondje, ze komt graag bij je liggen,en laat zich heerlijk verwennen met kusjes,

knuffels en aaitjes. Maar Simina houd ook van wandelen. Niet een blokje om voor een plasje maar een heerlijke wandeling van ongeveer 1 uur.

Een boswandeling of aan het strand vind ze ook heerlijk. Simina loopt goed mee aan de riem.

Voor Simina zoeken wij een baasje die een gelijkwaardig  hondenmaatje voor haar heeft.

Bent u het baasje voor Simina heeft u inzicht, tijd liefde en geduld om Simina eerst te laten acclimatiseren, dan verzoeken wij u om ons intake formulier vragenformulier in te vullen.

Cristina en Crina onze rescuers vertellen:

Simina heeft een operatie ondergaan aan een tepeltje en is nog herstellende daarvan. Zij kan eind April of begin Mei reizen.

Simina is een tijd zwervende geweest, ze is gevonden langs de rivier en terecht gekomen bij onze rescuer Crina. Simina is veilig nu, maar een kennel is geen "thuis" daarom heeft Crina ons gevraagd om haar te bemiddelen voor een fijn en liefdevol huis.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Simina met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Hope geen kans op een veilige en liefdevol leven.

SIMINA
Leeftijd: Geschat door de dierenarts, geboren medio 2016/2017

Formaat: Klein (ongeveer 35 cm) 5-6 kg

Type: Lieve onbekende kruising

Energie level: Gemiddeld

Kan met kinderen:  Ja ons beleid >12jaar obv ouders verzorgers, geen drukke (gezins)situatie

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenvriendje gewenst

Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: ja

Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor BESSIE is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst