Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SAMMY (Klein)

SAMMY (Klein)

LIEVE VROLIJKE LEUKE SAMMY ZOEKT EEN SPEELMAATJE
Sammy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

leuke kleine Sammy is een vrolijk meisje die gek is op mensen en honden. Speelt, vind het leuk om af en toe uit te dagen, maar een knuffel een aai en een paar kusjes gaat ze zeker niet uit de weg. Voor Sammy zijn wij op zoek naar baasjes waar zij heerlijk zichzelf mag zijn.

Zij is gek op andere honden dus een hondenmaatje is echt gewenst Sammy loopt nog niet aan de riem, dit zal geoefend moeten worden.

Valt u op dit lieve vrolijke meisje? En is er een leuk hondenmaatje aanwezig? Bent u het toekomstige baasje voor Sammy?

Wij staan in direct contact met de opvang van Sammy.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Crina onze rescuer verteld:

Sammy is gered door Crina uit het openbare Asiel Simeria in Roemenie.
Met haar vrolijke lieve kijkers kon ze het niet weerstaan om haar daar achter te laten.

Gelukkig is Sammy nu veilig en heeft Crina gevraagd of wij willen bemiddelen voor een fijn thuis.

Zodra de juiste match gevonden is mag Sammy met de happy-bus naar Nederland reizen.

In haar geboorteland Roemenië zal Sam geen kans krijgen op een veilig en liefdevol thuis.

SAMMY

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :2018/2019

Formaat: Klein

Type: Leuke onbekende kruising

Energie nivo: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient rustig te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Bekijk hieronder de video's van Sammy
Deze volgen zo snel mogelijk

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Sammy is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst