Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SADIE ( Middelmaat )

SADIE ( Middelmaat )

MOOIE INTELLIGENTE SADIE

SADIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Sadie door de link hier onder aan te klikken

Sadie houdt van aandacht

Sadie is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti dodingsasiel in Roemenië.
Sadie verblijft nu in het privé asiel van Florin en is op zoek naar een lief baasje.

Florin en zijn team vertellen over Sadie dat ze erg lief is en een mensgerichte hond.

Als u opzoek bent naar een lieve hond, realiseert u dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals Sadie, op zoek zijn naar een lief baasje.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Sadie op reis naar Nederland.

Naam: Sadie
Geslacht: Teefje
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: Geboren Rond 2015
Formaat: Middelmaat ( ongeveer 50 cm)
Gewicht: 16 Kilo
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Kan met honden: Ja
Gevaccineerd ; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor SADIE is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com