Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SADIE (GERESERVEERD)

SADIE (Middelmaat)

**MET SPOED NIEUW BAASJE GEZOCHT VOOR SADIE**
MOOIE INTELLIGENTE SADIE VERBLIJFT AL IN NEDERLAND

SADIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Sadie houdt van aandacht en is mensgericht, maar heeft geen goede start gekregen bij haar baasje in Nederland.
Sadie was geadopteerd maar helaas is dit niet de juiste match gebleken!  ( Dit ligt niet aan Sadie )

Sadie voelde dit aan en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een lief baasje. Die haar goed laat acclimatiseren en daarna leuke activiteiten met dit slimme meisje gaat ondernemen. Helaas word ons zeer weinig tijd gegeven om Sadie rustig over te kunnen laten gaan naar een nieuwe adoptant.

Voor Sadie is het belangrijk dat het baasje inzicht heeft in de honden taal. Heeft u tijd en inzicht, en denkt u een goede match zijn met Sadie. Stuur een berichtje naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com of vul ons online intake formulier in.

Het verhaal van Sadie: Sadie was een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti dodingsasiel in Roemenië. Florin haar rescuer en zijn team vertellen over Sadie dat ze erg lief is en een mensgerichte hond. Als u opzoek bent naar een lieve hond, realiseert u dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals Sadie, op zoek zijn naar een lief baasje.

Zodra de juiste match is gevonden voor Sadie mag het nieuwe baasje kennis maken met haar.

Naam: SADIE

Geslacht: Teef
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: Geboren Rond 2015
Formaat: Middelmaat
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Kan met honden: Ja
Kan met katten: nee
Gevaccineerd ; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor SADIE is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst