Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SABINE (Middelmaat)

SABINE (Middelmaat)

SABINE, EEN VROLIJK SPEELS TEEFJE MET EEN GUITIGE BLIK IN HAAR OOGJES

Sabine is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

SABINE zou erg graag spelen met de bal en wandelen, echter als je in een asieltje zit, is er geen tijd voor leuke activiteiten....
Dan lig je maar een beetje.... Sabine is hierdoor aangekomen, maar zodra zij weer heerlijk op pad kan gaan, en gedoseerd niet te eiwit rijke brokjes krijgt komt het goed met dit hele leuke hondje!

Sabine was achtergelaten door haar vorige eigenaar in een vreselijk dodingsasiel en verblijft nu tijdelijk in het prive asieltje van Crina

Sabine is een heel vriendelijke hond naar andere honden en verlangt naar een normaal leven, met aandacht en normale beweging. Bent u degene die samen met haar wilt gaan spelen en wandelen? SABINE Is een hartstikke leuke hond!

Zodra de juiste match voor SABINE is gevonden, reist zij naar nederland.
In haar geboorteland Roemenië was zij ongewenst en heeft Sabine geen kans op een beter leven.

Naam: SABINE
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 3-3,5 jaar jong
Formaat; Normale middelmaat
Type: Ontzettende leuke onbekende kruising
Kan met kinderen; Ja >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor SABINE is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.