Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SAARTJE (Middelmaat)

SAARTJE (Middelmaat)

OUWE TROUWE SAARTJE

Saartje is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Saartje

Rustige en lieve Saartje

Voor Saartje zijn wij op zoek naar een lieve adoptant in nederland en tot die tijd zoeken wij ook een sponsor voor haar.
De maandelijkse pension-kosten a 30 euro per maand zijn niet ingedekt.
U kunt Saartje al vanaf 7,50 per maand financieel ondersteunen!

Saartje verblijft in een prive asieltje waar veel reuring is. Voor Saartje, die liever de rust opzoekt, is dit niet zo fijn.
Wat verlangt dit lieve meisje naar een echte eigen en zachte mand en genieten van liefde, een lief baasje waar zij wel welkom is.
Een plek waar ze eindelijk kan genieten van haar "Gouden jaren" Iets wat dit meisje zo verdient.

Waar zij zichzelf kan en mag zijn, en niets moet. Hiervan droomt Saartje iedere nacht in haar koude hokje met harde bodem....

Wie gunt deze lieverd nog echte liefde en het gevoel dat zij wel gewenst is.
Lekker eten, warmte en liefde meer heeft Saartje niet nodig

Wilt u Saartje helpen aan haar laatste en beste jaren van haar leven?
Ga dan naar onze website en vul daar ons Intake-Formulier in.

Saartje werd door ons contact Florin aangetroffen in een vreselijk dodingsasiel, haar blik raakte ons zeer en wij vroegen haar te redden
Zodra het juiste baasje voor haar is gevonden reist Saartje zo snel mogelijk naar NL. In haar geboorteland Roemenie heeft dit arme meisje geen kans op liefde en geluk.

Naam: SAARTJE
Geslacht: Teefje
Formaat: Middelmaat 16 kg
Leeftijd: Geboren 2008
Energieniveau: Laag
Type: Onbekende hele lieve kruising
Kan met kinderen: Wij plaatsen Saartje niet binnen een drukke (gezins)situatie
Gevaccineerd; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor Saartje is:  125,00.

Wij gunnen Saartje zo graag een paar laatste gouden jaren, dat we voor haar alleen reiskostenvergoeding vragen.
Alle medische kosten voor Saartje worden door de Stichting betaald.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.