Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » PIPPA (OFFLINE)

PIPPA (Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

PIPPA IS EEN MEISJE MET GOEDE INBORST MAAR HEEL ERG VERLEGEN
Pippa is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Pippa
Met geduld en liefde steeds een stapje verder. De hand aanraken zonder iets lekkers is een volgende stap!

Pippa bekijkt het allemaal eens rustig

Alex oefent met het wennen aan contact.

Pippa bekijkt het van een afstandje en loopt even langs omdat ze toch wel nieuwsgierig is

Pippa vindt het nog een beetje spannend
Menselijk contact is nog erg spannend

Pippa is samen met haar zusje Paige en broertje pepper in een asieltje geboren. Mama Mary is geadopteerd maar de pupjes bleven achter. Pippa kent dus alleen maar haar kennetje.

Ondanks dat is ze een meisje die heel graag contact wilt maken met mensen, maar vind het heel erg spannend. Honden is ze vriendelijk tegen en een vereiste is ook een stabiele hond waar Pippa zich aan op kan trekken.

Pippa en haar broer en zus hebben samen pret genoeg. De verzorger Alex van Ringoland waar de honden verblijven, offert zijn vrije tijd op om Pippa Pepper en Paige te leren dat mensen juist het beste met hun voor hebben. Bekijk de video waar ze langzaam aan wat lekkers uit zijn hand nemen.

Pippa kan nog niet aan de riem lopen en zal alles vanaf de basis dienen te leren. Pippa heeft een huis nodig waar ruimte is, waar zij lekker buiten kan liggen en haar behoeftes daar te doen.

Wij zoeken voor Pippa een baas met ervaring en inzicht in de hondentaal. Een baas die begrijpt dat er veel liefde, tijd en geduld nodig is, en Pippa in haar eigen tijd mag acclimatiseren en leren.

Heeft u serieuze interesse? Vul het intakeformulier in. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Pippa:

Op 24 december 2018, op kerstavond, redde een contact van ons het hoogzwanger vrouwtje Mary. Gelukkig werd zij warm en veilig opgevangen, en eind december 2018 beviel Mary van haar kindjes. Pippa en haar broerjte en zus kennen tot nu toe alleen het asiel. Dat is waar ze geboren zijn en wij gunnen ze zoveel meer.

Pippa heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden voor Pippa mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

PIPPA

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  eind december 2018

Formaat:  Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau Gemiddeld

Sociaal, Ja, Pippa is heel verlegen en dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Onbekend. Wij plaatsen Pippa niet in een drukke (gezins) situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig en stabiel hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst

,