Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » PHOEBE (Middelmaat)

PHOEBE (Middelmaat)

SCHOONHEID VAN EEN VROLIJKE DAME PHOEBE
Phoebe is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van deze beauty, klik op onderstaande links

Phoebe is gek op knuffels en kan goed met katten
Phoebe loopt aan de lijn
Phoebe is een lekkere knuffelkont

Kijk haar eens genieten van de knuffels en hoe netjes ze aan de lijn loopt

Phoebe haar mama en haar twee broers werden gedumpt door hun toenmalige baas in het asiel in Roemenië.

Deze man werkte nota bene in het asiel, hij wist dus wat hij zijn dieren aan deed. Gelukkig heeft Crina ons contact in Roemenië ze kunnen redden. Phoebe verblijft nog steeds bij Crina in haar prive asiel. Het wordt tijd voor Phoebe dat ze nu eindelijk haar eigen warme mandje krijgt.

Phoebe vind spelen leuk, en is gek op de verzorgers. Ze haalt graag een knuffel en  andere honden vindt ze ook leuk. Phoebe loopt ook keurig  mee aan de riem.

Voor Phoebe zijn wij op zoek naar een lief baasje die met haar een vriendschap voor het leven wilt opbouwen. Bent u het baasje dat graag met Phoebe wandelt of een balletje gooit. Bent u degene die een vertrouwensband wilt opbouwen met Phoebe dan nodigen wij u uit om te reageren.

Phoebe heeft in haar geboorteland geen enkele kans op een veilig leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Phoebe afreizen naar Nederland.

Naam: PHOEBE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer vijf jaar
Type: onbekende kruising
Formaat: Middelmaat 45 -50 cm
Gewicht: 22 a 25 kg
Energie niveau: normaal
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor PHOEBE is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.