Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » OTILLIA (Middelmaat)

OTILLIA (Middelmaat)

LEUKE MENSGERICHTE OTILLIA, WAAR MAG ZIJ LEKKER OP SCHOOT LIGGEN
Otillia is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Otillia
Deze volgen snel

Otillia is een leuke vriendelijke hond. Dit meisje kan met alle honden overweg maar geeft liever haar liefde en aandacht aan haar mens. Ze houd van knuffels, aaitjes en kusjes geven.

Ze houd van knuffels, aaitjes en kusjes geven. Otillia is helaas slecht gesteriliseerd in het Publieke asiel waar zij verbleef. Dit heeft voor dit meisje niet goed uitgepakt, zij kan hier helaas niet nogmaals aan geopereerd worden.

Zij zal daarom haar verdere leventje hormonen dienen te slikken. Otillia heeft daar niet voor gekozen en het maakt haar niet minder lief dus ze verdiend wel degelijk een kans op een eigen mandje.

Bent u dat lieve baasje die Otillia een warm hart toedraagt, een baasje die haar alle rust geeft, en in haar eigen tijd laat acclimatiseren

Het verhaal van Otillia:

Otillia is in 2018 gered uit de public shelter, door onze rescuer Crina Maria uit Roemenië. Crina heeft ons gevraagd om voor haar te bemiddelen en een "thuis" te zoeken.

Zodra de juiste match is gevonden mag Otillia meereizen met de Happy bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Otillia geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

OTILLIA
Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2016/2017 (in de Public Shelter worden hond vaak ouder geschat ivm euthenasie)

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst