Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » NOOR (Kleine middelmaat)

NOOR ( Klein middelmaatje )

***NOOR VERBLIJFT BIJ EEN OPVANGGEZIN IN NEDERLAND***

LEUKE, LIEVE EN KNAPPE JONGE DAME NOOR
NOOR is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via de onderstaande link hoe leuk en slim Noor is!!
Noor is gek op puzzelen. Kijk eens hoe slim ze is!

NOOR is een klein slim en ondernemend teefje. Noor is 37-40 cm groot, gevaccineerd en gezond.
Noor houd van activiteiten te ondernemen en zoekt daarom een baasje die samen met Noor ondernemend wilt zijn, trainen, samen leuke dingen doen. Noor heeft dus meer nodig dan een blokje om.

Wij plaatsen Noor niet bij kleine/jonge kinderen.

NOOR logeert bij een gastgezin in Midden ne.erland, Na een positieve intake en huisbezoek, kunt u kennismaken met Noor.

Ook al logeert Noor bij een gastgezin toch volgen wij een procedure. Match is ontzettend belangrijk voor u en dit leuke slimme hondje

Dit verteld de opvang over Noor:
Noor is een lief hondje. Ze houdt van knuffelen en kriebelen op haar buik.
Ze is dol op het speuren naar slakken en het kauwen op botjes en flosjes. Puzzelen vindt Noor ook erg leuk

Ze is zindelijk en slaapt 's nachts zonder problemen keurig in haar bench/mand
Mee in de auto is geen probleem.
Aan de lijn lopen gaat goed en ze reageert al goed op 'kijk eens' en 'zit'.
Ze is heel intelligent en heeft dingen snel door.
Een liefdevolle en duidelijke begeleiding en activiteit is wat een jonge hond zoals Noor nodig heeft.

Het zal voor Noor erg leuk zijn als er ook een lief maatje aanwezig is waar ze mee kan spelen en een baasje die genoeg tijd heeft om activiteiten met Noor te ondernemen.

Bij een positieve afgeronde procedure mag u kennis maken met Noor bij haar opvanggezin. Als u ook ondernemend bent en samen met Noor een band voor het leven wilt opbouwen, nodigen wij u uit ons INTAKE-FORMULIER online in te vullen.

NAAM: NOOR
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren medio november/december 2018
Formaat: Kleine middelmaat (37-40 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising

Kan met kinderen: Ja, oudere kinderen vanaf 16 jaar o.b.v. ouders/verzorgers ( geen drukke gezinssituatie )
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor NOOR is: 375,- inclusief veiligheidstuigje t.w.v. 45 euro.
Na bewijs van sterilisatie, (originele factuur van dierenarts) ontvangt u van de stichting 100 euro retour.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com