Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » NIDA (Middelmaat)

NIDA (Middelmaat)

NIDA LIEVE SOCIALE VRIENDELIJKE HONDENDAME
Nida is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van

Nieuwe foto's volgens zo spoedig mogelijk

Lieve Nida heeft het niet makkelijke gehad, maar ondanks dat is ze een hele lieve vriendelijke hond.

Ze is gek op de verzorgers van het asieltje en komt heel graag een aai en een knuffel halen.

Nida is sociaal maar ze valt niet op in het asiel, daarom reageert er niemand op haar.

Nida kan netjes aan de riem lopen, maar dat kan men haar in rust leren.

Wij zoeken voor Nida fijne baasjes en een thuis met een  heerlijke tuin
Een speels hondenvriendje zou voor haar ook fijn zijn.

Bent u degene die het baasje van Nida wilt zijn?

Haar verhaal:
Nida liep niets vermoedend op straat om voedsel te zoeken. Nida werd omringd door hondenvangers en zij werd gevangen.
Zo belande lieve Nida in het dodingsasiel. Zij was helemaal overstuur.
Gelukkig was Crina er op tijd bij en heeft haar meegenomen naar haar privé asieltje.
Maar Nida heeft een huisje nodig met lieve baasjes en daarom heeft Crina ons gevraagd om te bemiddelen.

In Roemenië zal Nida geen liefdevol thuis vinden

Zodra de juiste match gevonden is mag Nida met de happy-bus naar Nederland

Naam: NIDA

Geslacht: Teef

Formaat: Middelmaat, ongeveer 50 cm 22-25 kg

Leeftijd: Geboren medio 2017/2018 geschat door de dierenarts in het dodingsasiel**

Type: Onbekende kruising

Energieniveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja, in nieuwe situatie rustig opbouwen

Kan met kinderen: Geen drukke gezin situatie

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor NIDA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

** Dierenartsen verbonden aan een dodingsasiel, zijn geneigd een hond ouder te schatten.

Dit heeft als reden, dat men een hond die ouder is sneller kan euthanaseren .
Zodra een hond van uit de public shelter wordt gered, krijgt deze direct een officieel paspoortje en chip registratie in de database, op naam van de rescue-er, afgegeven door dit zelfde dodingsasiel

Dwz achteraf wijzigen van de leeftijd/geboortedatum is niet toegestaan. Daarom kan het zijn dat de hond een andere leeftijd heeft dan de dierenarts van de rescue-er heeft beoordeeld. (Alle honden bezoeken na de rescue uit de public shelter nogmaals een dierenarts, deze is niet verbonden aan het dodingsasiel en dus objectief). Echter het paspoortje mag niet worden aangepast.
Het kan hierdoor zijn dat een hond, in sommige gevallen volgens de gegevens in het paspoortje ouder is.

Voor alle duidelijkheid,  "Dit is niet het beleid en werkwijze van onze stichting echter wel de werkwijze van sommige public shelters.
Wij zijn hier eerlijk en transparant in en kunnen hier helaas niks aan doen."