Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MULAN (Grote middelmaat)

MULAN (Grote middelmaat)

PRACHTIGE SPEELSE EN VRIENDELIJKE MULAN
Mulan is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Mulan
- video volgt zo snel mogelijk

Mulan zit samen met haar broer Kayu in een kenneltje bij Crina. Mulan is een speelse vrolijke dame. Mulan is erg mensgericht en vindt het fijn om geaaid te worden of lekker te kroelen met een van de verzorgers. Zij kan met andere honden, maar heeft niet echt de behoefte aan andere honden.

Wij zoeken voor Mulan baasjes die ervaring en inzicht hebben met dit ras, en weten wat een hond als Mulan behoeft. Mulan is niet een hond voor alleen maar een blokje om. Het zijn slimme honden die behoefte hebben aan uitdaging en hersenwerk.

Mulan kan aan de riem lopen, maar dient wel meer geoefend te worden.

Mulan en haar broer zijn achtergelaten in de public shelter. Bij hun vorige eigenaar zaten ze vast aan de ketting buiten. Crina heeft ze beide meegenomen. Het wordt tijd dat Mulan en haar broer een eigen "thuis" krijgen. Crina heeft ons gevraagd een fijne familie voor broer en zus te zoeken.

Zodra wij de juiste match gevonden hebben voor Mulan mag zij met de happy-bus naar Nederland reizen.

In Roemenië maakt zij geen kans op een liefdevol huis.

Naam: MULAN
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer 3 jaar oud (in de shelters worden de honden ouder geschat ivm euthenasie)
Formaat: Middelmaat
Type: Kruising Husky x onbekend
Energie: Gemiddeld/hoog
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers. Wij plaatsen Mulan niet bij een druk gezin met jonge kinderen.
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: €355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst