Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MOPPIE (Klein)

MOPPIE (Klein)

MOPPIE LIEF SPEELS MEISJE
Moppie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Moppie

Blije en speelse Moppie

Kijk eens naar dit lieve speelse vrolijke meisje. Moppie is in het begin een beetje verlegen maar als het ijs gebroken is het een schat van een hondje. Spelen, knuffelen alles vind ze goed.

Moppie is liefdevol opgevangen door ons contact Crina in Roemenië. Moppie kan nog niet aan de riem lopen, maar bij het juiste baasje komt dit met oefenen helemaal in orde.

Moppie kan met andere honden, een hondenmaatje zal moppie leuk vinden, maar is geen vereiste.

Bent u het lieve baasje die samen met Moppie gaat genieten van heerljke wandelingen?

Zodra de juiste match voor Moppie is gevonden reist zij met de Happybus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Moppie geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: MOPPIE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren 2017
Formaat: klein
Type: Leuke kruising (waarschijnlijk jack russel)
Energie level: Gemiddeld/hoog
Sociaal, Ja, dient wel eerst te acclimatiseren
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Heeft hondenmaatje nodig: Nee
Gevaccineerd; Ja
Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Moppie is: € 355,-

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst