Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MIMI ( Kleine Middelmaat )

MIMI ( Kleine Middelmaat )

MIMI LIEF VERLEGEN MEISJE

MINI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van lieve Mimi, klik op onderstaande link:

Lief verlegen meisje
Mimi vindt het nog wel spannend

Mimi is een is een verlegen meisje en vindt alles nog heel spannend. Bij  ons contact Florin onze rescuer zit ze het liefst een beetje achteraf in een hoekje.

Mimi wordt nu door een van de verzorgers geleerd dat niet alles spannend hoeft te zijn. Volgens de verzorger wil ze graag maar weet nog niet zo goed hoe.

Voor Mimi zoeken wij een stabiel honden maatje waar zij zich aan op kan trekken. Een baasje die tijd en inzicht heeft om Mimi te laten zijn wie ze is.
Geen overtollige prikkels en geen hoge verwachtingen en  geduld.
Mimi kan nog niet aan de riem lopen dat is iets wat in de toekomst geoefend dient te worden.

Mimi word niet geplaatst binnen een gezin met  kinderen of binnen een drukke (woon-)omgeving/situatie.

Het verhaal van Mimi:

Mimi is gered uit het dodingsasiel op verzoek van onze stichting. Zij was erg mager en hongerig.
Op dit moment verblijft zij binnen een goed opvang-pension, waar rond de 100 hondjes worden opgevangen en geholpen.
Wij denken dat dit voor Mini te veel is, constant prikkels en geluiden. Een rustige omgeving en lief hondenmaatje, zal haar goed doen.

In haar geboorteland Roemenie heeft Mimi geen kans op een veilig liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden voor Mimi mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: MIMI

Geslacht: Teef

Geboren: geschat door dierenarts medio 2016/2017

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie level: Gemiddeld

Kan met kinderen:  Wij plaatsen Mimi niet met kinderen en niet binnen een drukke situatie of woonomgeving

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Mimi is: € 355,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst