Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MIKA ( Kleine Middelmaat )

MIKA ( Kleine Middelmaat )

MIKA, EEN ONTZETTEND LIEF EN ZACHTAARDIG TEEFJE
MIKA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Mika en haar broertje waren samen ongewenst achter gelaten in een tuin van een verlaten woning.

Mika is een heel vriendelijk, aanhankelijk en lief teefje.

Helaas kunt u zien dat haar omstandigheden tijdens de wintermaanden verre van ideaal zijn, ze verblijft in een houten buitenhok.

Daarom zijn wij voor Mika op zoek naar een warm mandje bij een fijn baasje, die voldoende tijd heeft en geduld om een jonge hond te begeleiden.

Wij zijn  voor Mika op zoek naar een baasje met heel veel geduld.

Mika is opgegroeid in haar kenneltje en kent dus, triest genoeg, geen enkel leven buiten de kennel. Zij zal dus alles nog moeten leren, ook al is ze geen jonge pup meer.

Zodra de juiste match gevonden is mag Mika afreizen naar haar nieuwe baasje(s) in Nederland.
In haar geboorteland Roemenië heeft Mika geen kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is ons gevraagd Mika te bemiddelen naar een fijn baasje.

Naam: Mika
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 1 - 2 jaar geschat door de dierenarts
Formaat: Kleine/normale middelmaat (45-50 cm) 15 kg
Type: Lieve onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor MIKA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com