Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MARA (Groot)

MARA (Groot)

MARA MENSGERICHTE GROTE KNUFFEL
Mara is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Mara
Mara speelt lekker met een flos
Mooie lieve Mara
Mara speelt graag met een bal
Mara geniet wel van een aai over haar bol
Balletje rollen of toch liever een aai
Mara houdt van spelen

Mara lust graag komkommer

Mara is een grote vriendelijke knuffelbeer. Zij houd van mensen en kinderen maar heeft niets met andere honden.

Dat wil niet zeggen dat ze in de toekomst niet met andere honden samen kan.

Wij zijn voor haar op zoek naar baasjes die inzicht hebben in dit ras. en weten wat een hond als Mara nodig heeft.

Mara is een hond die een actieve familie nodig heeft Zij moet zowel lichamelijk als geestelijk uitgedaagd worden.

Even een blokje om is niet genoeg voor Mara.

Mara is gek op speeltjes.
Mara kan aan de riem lopen en is erg speels, maar ook heel slim.

Wij zoeken voor Mara een familie die een goed afgezet stuk grond heeft waar Mara de ruimte heeft om te lopen en te spelen.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren.

Wij staan in direct contact met de opvang van Mara.

Mara haar verhaal  (Verblijft bij Florin ons contact in zijn prive asiel)

Mara is gevonden door een vriendelijk Roemeens meisje. Mara was er niet goed aan toe ze had bijtwonden over haar hele lichaam. Mara wilde ontsnappen toen ze in de tuin was en daarom voor haar eigen veiligheid vast gelegd.

Omdat Mara alles heel spannend vondt probeerde ze toch uit de tuin te komen,
Er is toen hulp gevraagd aan Nicoleta onze andere contact in Roemenie. En zo Kon Mara naar een betaald pension.

Helaas is er in het pension iets gebeurd, waardoor Mara zich tegen de andere honden keerde die daar waren.
Terwijl ze altijd met een groep honden had geleefd. Ze moest weg uit het pension..

Gelukkig was Florin bereid Mara op te vangen in zijn prive asiel.
Mara zit nu helaas alleen in een kennel, want op dit moment vind ze andere honden niet leuk. En dit is zo verdrietig want ze mist de aandacht, liefde en activiteiten van mensen, daar is ze gek op, want ze is erg mensgericht.

Ons is gevraagd te bemiddelen om voor Mara een fijn "thuis" te vinden. Dat verdiend deze grote kanjer.

In haar geboorteland Roemenië maakt zij geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden reist Mara met de happy-bus naar Nederland

MARA

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  November 2019

Formaat: Groot

Type: kruising Roemeense Mioretic

Energy level: Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Nee

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, word als enigste hond geplaatst

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst