Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LUPI (Middelmaat)

Lupi (Middelmaat)

WAAR MAG VITALE MOOIE TEEF LUPI GENIETEN VAN HAAR GOUDEN JAREN?

Lupi verkeerd in uitstekende gezondheid en haar bloedtesten zijn allemaal helemaal in orde.

Dit vertelt Lara de dame die Lupi onder haar hoede heeft genomen over haar:
Lupi zwierf rond in de wijk waar ik woon en ik nam haar op in mijn huis. Ze werd geadopteerd door een familie in Boekarest en leefde daar 3 jaar met veel plezier. Helaas werd ze na 3 jaar ingeruild voor 2 Duitse herder pups en moest ze weg.

Wij zoeken nu weer een familie voor haar die haar wel tot aan het einde wil verzorgen en van en met haar wil genieten.

Ze verblijft in een kleine privé opvang maar helaas is de kennel daar veel te klein voor haar
Lupi is erg nieuwsgierig en actief, geniet van lange wandelingen en ze vindt het heerlijk om met de baas op stap te gaan.

Mee gaan in de auto vind Lupi een feestje.
Ze is gewend aan wandelen met een tuigje, maar ze is best sterk, dus ze kan trekken. Maar met een ervaren baasje komt dit helemaal goed.

Ze kan wat knorrig zijn tegenover nieuwe honden en mensen die ze niet kent. Dit is vaak snel over als ze even heeft kunnen snuffelen/wennen.

Verder is Lupi een rustige en stabiele hond als ze even de tijd krijgt om aan haar nieuwe situatie te wennen

Wij plaatsen Lupi alleen bij mensen die ervaring met poolhonden hebben.

Bent u op zoek bent naar een leuke hond uit het asiel in Roemenië, realiseert u zich dan dat vele ongewenste hondjes zoals Lupi, op zoek zijn naar een lief baasje.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
Daarom werken wij met een intake-procedure.

In haar geboorteland Roemenië heeft dit meisje geen kans op een veilige en liefdevol leven en dreigt zij weg te kwijnen in haar kennel

Naam: LUPI
Ras: Malamute/Husky mix
Geslacht: Teefje
Formaat: Middelmaat ongeveer 30 kilo
Leeftijd: ongeveer 8 jaar
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, wij plaatsen Lupi niet binnen een drukke (gezin)situatie met jonge kinderen.
Kan met andere honden: Ja voorkeur reutjes )
Kan met katten: nee
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling van rescue-honden.
zodra de juiste match is gevonden reist Lupi naar haar nieuwe baasje(s) toe.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor LUPI is: 195,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com