Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LUPI (Middelmaat)

Lupi (Middelmaat)

WAAR MAG VITALE MOOIE TEEF LUPI GENIETEN VAN HAAR GOUDEN JAREN?

Lupi is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Lupi is erg nieuwsgierig en actief, geniet van lange wandelingen en ze vindt het heerlijk om met de baas op stap te gaan. Mee gaan in de auto vind Lupi een feestje.
Ze is gewend aan wandelen met een tuigje. Voor Lupi zijn wij op zoek naar een iets ervaren hondenbaasje.

Bekijk de video van deze super lieve leuke hond op onze Website, google op onze naam: Stichting-friends4straydogs

Dit verteld Lara de dame die Lupi onder haar hoede heeft genomen over haar:

LUPI werd eerder  geadopteerd door een familie  en leefde daar 3 jaar met veel plezier. Helaas werd ze na 3 jaar ingeruild voor 2 duitse herder pups en moest zij weg........
Ons contact Lara nam haar onder haar hoede, zij vangt  Lupi zelf op. Lupi verblijft echter wel binnen een kennelsituatie, wat zeker niet ideaal en fijn is voor deze lieve hond.

Wij zoeken nu weer een familie voor haar die haar wel tot aan het einde wil verzorgen en van en met haar wil genieten.
Ze verblijft in een kleine prive opvang maar helaas is de kennel daar veel te klein voor haar.

Lupi is een Rustige en stabiele hond als ze even de tijd krijgt om aan haar nieuwe situatie te wennen

Lupi verkeerd in uitstekende gezondheid en haar bloedtesten zijn allemaal helemaal in orde.
Wij plaatsen Lupi alleen bij mensen met  enige ervaring.

Naam: LUPI
Ras: Malamute/Husky mix
Geslacht: Teefje
Leeftijd: ongeveer 8 jaar
Formaat: Middelmaat ongeveer 30 kilo
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, wij plaatsen Lupi niet binnen een drukke (gezin)situatie met jonge kinderen.
Kan met andere honden: Ja voorkeur reutjes )
Kan met katten: nee
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling van rescue-honden.
zodra de juiste match is gevonden reist Lupi naar haar nieuwe baasje(s) toe.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor LUPI is: 195,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com