Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LUCY ( Middelmaat )

LUCY ( Middelmaat )

PRACHTIG JONG EN SPORTIEF TEEFJE  LUCY,
LUCY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Lucy speelt met vriendjes

Lucy is gek op spelen

Lucy is opgegroeid tot een uitzonderlijk meisje. Op vele manieren.
Ze is dynamisch dat geen muis, geen vogel en geen vliegtuig onopgemerkt aan haar voorbij gaat. Ze is ontzettend slim als ze wil,  ze plaagt een van haar vriendjes door de tennisbal te stelen. Gewoon voor de lol, Maar om  te voorkomen dat haar vriend de bal ophaalt, want zelf brengt ze de bal niet terug.

Lucy is ook onderdanig als de andere leden van de roedel haar een waarschuwing geven, dan is het klaar. Lucy kan vocaal zijn en waarschuwt ook zeker haar baasje als er iemand rondom de tuin loopt. Ze is moedig en gedurfd. Vol energie bewaakt ze altijd haar tuin of houdt ze de wacht vanaf de bank in de woonkamer.

Binnen heeft ze geen probleem met de katten, maar buiten wil ze erachter aan.

Ze zal een bijzondere geweldige hond zijn voor een bijzondere geweldige eigenaar of jong koppel. Mensen die ervaring en kennis hebben wat een jonge actieve hond nodig heeft en de energie en tijd hebben om activiteiten/leuke cursus met haar te ondernemen,. Heerlijke Lange wandelingen en training zijn dus echt een must. Zoekt u een hond waar u een geweldige band mee op kan bouwen dan is Lucy de perfecte match.

Ze kan een als enige hond geplaatst worden of met een andere hond van haar grootte en ongeveer dezelfde leeftijd en energieniveau.
Qua grootte en uiterlijk vermoeden wij dat ze een Duitse herder-mix is.

Ze werd achtergelaten zoals het lot van vele andere puppy's aan de rand van een gemeente in Roemenië.
Vanaf het moment dat ze gevonden is verblijft ze bij Alexandru die haar gered heeft in de opvang.

NAAM: LUCY
Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren medio 10 oktober 2018, geschat door dierenarts
Formaat: Middenmaat ongeveer 50 cm
Type: Prachtige herder kruising

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja ( katten die honden gewend op eigen terrein en in het begin begeleiden, maar buiten wil ze er achteraan)
Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match voor Lucy is gevonden reist zij naar haar nieuwe baasjes toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft Lucy geen kans op een veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor LUCY is:

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's