Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LUCY ( Middelmaat )

LUCY ( Middelmaat )

PRACHTIG JONG EN SPORTIEF TEEFJE  LUCY,
LUCY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Lucy speelt met vriendjes

Lucy is gek op spelen

Lucy is een kruising herder die graag samen met haar baasje activiteiten wilt ondernemen.
Lucy is een actieve ondernemende hond, echte herder genen in hart en nieren

Lucy is een stoere ondernemende jonge hond, leergierig en slim. Spelen met andere honden apporteren vindt zij geweldig leuk.
Training is dan ook met haar nodig, Lucy heeft meer nodig dan alleen een blokje om of een wandeling

Dus haar toekomstige baasje moet wel tijd hebben voor een jonge ondernemende hond. Een hondenmaatje zou ook "Te gek" zijn.
Lucy kan met katten die honden gewend zijn, want ze vind het wel leuk om er af en toe even achter aan te gaan, goed bedoelt maar niet iedere kat vind dit fijn.

Haar verhaal: Lucy is als ongewenste jong hond aan komen lopen bij ons contact Alex. Hij ontfermt zich over haar totdat de juiste match voor Lucy is gevonden.
De huidige omstandigheden zijn voor Lucy verre van ideaal. Er is geen tijd om haar als jonge hond te begeleiden en de aandacht en training te geven die deze prachtige jonge dame nodig heeft.

Voor Lucy zijn wij op zoek naar een echte hondenliefhebber die graag met zijn of haar hond bezig is

NAAM: LUCY
Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren medio 10 oktober 2018, geschat door dierenarts
Formaat: Middenmaat, 50 cm
Type: Prachtige onbekende kruising

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja ( katten die honden gewend zijn en in het begin begeleiden)
Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match voor Lucy is gevonden reist zij naar haar nieuwe baasjes toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft Lucy geen kans op een veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor LUCY is:  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's