Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LILLY (ZEER URGENT!)

LILLY (Kleine middelmaat)

*** ZEER URGENT***  HERPLAATSING ZACHTAARDIG MEISJE LILLY   *** ZEER URGENT***

Lilly is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Wij ontvingen het verdrietige nieuws dat de baasjes van Lilly haar moeten herplaatsen vanwege verdrietige persoonlijk omstandigheden.

De wens is dat onze stichting helpt voor het vinden van het juiste huisje of opvang voor dit lieve meisje.

Haar herplaatsing is urgent in verband met het veranderen van de woon en werksituatie.

Lilly is als jong meisje geadopteerd, haar baasje heeft haar liefdevol begeleid en ook met haar getraind.

Zij verteld ons, dat Lilly een hondje is die je in haar waarde dient te laten, niets forceren. Haar eigen rustplekje nodig heeft voor de momenten dat het voor haar te druk is (verjaardag, visite)

Jonge kinderen, een druk gezin, opdringerige honden, vindt Lilly niet zo fijn. Lilly is een slim en gevoelig hondje.

Wandelen snuffelen (speuren) vindt zij geweldig leuk om samen met haar baasje te ondernemen. Samen bezig zijn is wat bij Lilly past.
Enige ervaring en inzicht met rescue-honden zou heel fijn zijn. Een lief hondenvriendje is ook heel fijn, maar niet perse noodzakelijk.

Lilly is gek op kroelen en om samen gezellig op de bank te zitten.

De eerste periode zal Lilly de kat uit de boom kijken, zij heeft de tijd nodig om te acclimatiseren.
Zodra zij voelt dat er vertrouwen is zonder dwang is zij een heel lief en trouw vriendinnetje.

Naam: LILLY
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren 12-08-2015

Formaat: Kleine middelmaat (45-47 cm 14 kg)
Type: Lieve slimme onbekende kruising met herder genen.

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog
Sociaal: Ja, binnen nieuwe situatie rustig opbouwen
Kan met kinderen: Wij plaatsen Lilly niet binnen een drukke (gezins)situatie
Kan met andere honden: Zodra Lilly vertrouwen heeft in haar baasje is zij gericht op het baasje. Rustig begeleiden.
                                         Eventueel een stabiel rustig hondje
Kan met katten: Ja in het begin begeleiden.
Europees paspoort; Ja
Chip registratie; Ja
Gesteriliseerd Ja

Lilly is een lief hondje die zonder dwang en verwachtingen het beste tot haar recht komt. En zo samen met haar baasje een innige vriendschap opbouwt

Lilly is graag zichzelf in een omgeving zonder te veel drukte en veel prikkels. Zij wil graag haar baasje "pleasen" en vindt het geweldig om samen te trainen/speuren

Ook voor Lilly werkt onze stichting met een intake procedure, samen met haar huidige baasje wordt gekeken of een kandidaat een match voor haar kan zijn.
Lilly is een schatje en verdient wederom een geweldig thuis.

Na een positieve procedure, huisbezoek en een gesprek met haar huidige baasje, kunt u met Lilly kennismaken. Zij woont nu in Midden Nederland, regio Amersfoort.

Het is de wens van haar huidige baasjes, onze stichting en ook haar rescue-er dat Lilly heel goed terecht komt, bij lieve mensen waar zij voor altijd vriendschap mee kan sluiten.

Als u prachtige Lilly wilt opnemen binnen uw gezin, stuur ons dan een bericht.

Met vriendelijke groeten, baasje Lilly & Team stichting Friends4straydogs.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor LILLY is: 295,00 euro.

Dit is inclusief prive training van onze hondencoach en een op maat gemaakt veiligheidstuig

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com