Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LAYKA (Grote Middelmaat)

LAYKA (Grote Middelmaat)

LAYKA GROTE FLUFFY DAME WIE GEEFT HAAR EEN EIGEN BANK?

Layka is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de foto's van Layka via onderstaande link

Layka geniet wel van haar poetsbeurt

Lieve rustige Layka laat met gemak haar cameramoment voor haar neus weg stelen

Layka is een mooie grote dame, zachtaardig en heel toegewijd aan haar baasje. Zij verblijft al een tijdje op het terrein van onze rescuer Alexandru. Het liefst ligt ze lekker op haar bankje, of zit en kijkt dan heerlijk om zich heen.

Alexandru heeft ons gevraagd om voor Layka haar eigen bankje te vinden. Zij verdiend een thuis waar ze haar leventje mag slijten.

Layka heeft niet veel nodig, zij eist niet veel alleen een kleine wandeling en lekker een plekje voor haarzelf, liefde en lekker eten. Want Layka houdt van lekker eten.

Layka kan met andere honden, maar we plaatsen haar niet met andere honden of in een drukke gezin situatie. Layka heeft daar niet echt behoefte aan. Als ze maar haar ding kan doen, is ze heel gelukkig.

Voor Layka zoeken wij baasjes met een woonboerderij of een vrijstaande woning met een hele grote tuin of grond. Dat goed is afgezet zodat Layka heerlijk kan struinen en zichzelf kan zijn. Layka heeft nog nooit een riem of een tuig omgehad.

Het verhaal van Layka:

Layka heeft een zwaar leven achter de rug. Voordat Alexandru haar vond en haar veilig een plek kon geven, heeft ze alleen maar het harde leven in de weilanden en de velden meegemaakt. In de velden en weilanden wonen is een gevaar voor de honden want er wordt continu op ze gejaagd.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Layka met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Layka geen kans op een veilige en liefdevol leven.

LAYKA

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren 12 december 2012 dit is een schatting men vermoed dat ze iets jonger is. Geschat door dierenarts.

Type; Onbekende kruising

Formaat: Grote middelmaat

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders

Kan met katten: onbekend

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor LAYKA is: € 295,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.