Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LARA ( Middelmaat )

LARA (Middelmaat)

WIE GEEFT KNUFFELKONT LARA EINDELIJK DE KANS
OP EEN  EIGEN MANDJE EEN EIGEN THUIS EN LIEFDE ?

Lara is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk hieronder leuke filmpjes van Lara! Klik op de onderstaande links.

Lara en een ander hondje
Lekker knuffelen met Lara

Lara wandelt in het park
Lara wandelt aan de riem en gedraagt zich keurig naar wandelaars

Lara geniet van een autoritje

HAAR VERZORGSTER VERTELD OVER LARA:

Lara is niet een hond voor iedereen, misschien hebben we daarom haar plek nog niet gevonden. Maar ze is zeker heel bijzonder. Echt een geweldige hond!

Laat u niet misleiden door haar leeftijd (wat sowieso een schatting is)! Als je een berg wilt beklimmen, zal ze je voor zijn!

Bent u op zoek naar een hond om van u te houden meer dan wie dan ook op deze aarde? Zoek niet verder, je hebt haar gevonden!

Lara is 100% een mensgerichte hond. Ze heeft geen andere honden nodig, jij haar eigenaar, bent haar wereld.

Ze is erg actief en in zeer goede conditie, dus ze zal overal met je mee lopen. Rijd ook graag mee in de auto, daar is ze gek op en is ze de perfecte bijrijder.

Ze geniet maximaal van het leven. Houdt van knuffels, en om geliefd te zijn en geeft alles in tweevoud terug.
Nog een sterk punt, Lara is erg gehoorzaam en leert snel.

Ze is het soort hond dat graag in je bed kruipt en in slaap valt met haar koppie leunend tegen je op.

Omdat ze zoveel energie heeft en graag veel buiten is, bracht ze de meeste jaren buiten door, op een privéterrein. Ze verbleef ook in mijn appartement en ze deed het verbazingwekkend goed.

Ze is zindelijk, erg schoon en blaft niet veel. Lara is heel nieuwsgierig en kijkt graag wat je aan het doen bent En af en toe even spelen vind ze ook leuk

Ze heeft een ondernemend actief gezin nodig met oudere kinderen die van wandelen houden, want deze lieverd houdt zo veel van wandelen, een fijne tuin waar ze samen met haar gezin van kan genieten zou fantastisch zijn. Maar ook een appartement is ok, zolang ze maar voldoende beweging krijgt.

Lara is zeer liefdevol, ze is een 100% mensgerichte hond, houdt van iedereen, het liefste kruipt Lara gezellig bij haar baasje op bed.
Kinderen: Houdt van kinderen en wil met ze spelen, maar de aanbeveling is 12+ omdat ze tijdens het spelen per ongeluk in haar enthousiasme kleine kinderen omver kan lopen ( beetje lomp )

Andere honden: Wij plaatsen Lara als enigste hond, zij vindt het niet fijn binnen een huiselijke situatie te moeten samenleven met een andere hond. Dit is ze ook niet gewend.

Soms wil ze buiten wel spelen, zelfs met honden, maar waarschijnlijk zal dit na een tijdje gebeuren, niet de eerste paar keren. Lara geeft de voorkeur aan heerlijke wandelingen of autoritjes met haar gezin.

Lara heeft te weinig liefde en aandacht in haar leven gekregen, en daar is ze zo gek op, en daarom als ze bij haar baasje is, ze wil alle liefde voor zichzelf! Daarom leeft ze niet graag met een andere hond in een thuissituatie.

Contact met honden die ze niet kent, is in eerste instantie afwachtend. Ze is kieskeurig. Meestal houdt ze niet van vervelende blaffende honden.

Aan de lijn loopt Lara netjes en ontspannen mee.
Bij haar nieuwe baasjes kan zij wellicht de eerste weken, doordat de situatie nieuw is, iets trekken maar zodra zij vertrouwen heeft is dit over. Lara geniet net volle teugen van een wandeling, om samen met haar baasje mee te mogen. Je kan haar niet blijer maken.

Lara is onlangs medisch beoordeeld en ze is in een zeer goede conditie. Ze zal binnenkort voeding supplementen krijgen om haar in deze goede conditie te houden.

LARA is een fantastische leuke hond, een vriendin en rijke aanvulling binnen het gezin.

LARA wordt als enige hond geplaatst, en als u een heerlijke tuin heeft, dan dient deze goed afgezet te zijn.

Spreekt LARA verhaal u aan?
Dan nodigen wij u van harte uit om juist voor deze lieve hond ons INTAKE-formulier in te vullen

Naam: LARA
Geslacht: Teef
Formaat: Middelmaat ongeveer 23-25 kilo
Leeftijd: Geboorte jaar geschat 2010 Haar echte leeftijd word door de huidige dierenarts geschat op een jaar of 8/9
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met andere honden: Lara word  als enigste hond geplaatst.
Kan met katten: nee
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor LARA is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusiefde verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's