Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LARA (Middelmaat)

Lara (Middelmaat)

WIE GEEFT KNUFFELKONT LARA EEN KANS OM HAAR EIGEN BAASJE, EIGEN MANDJE EEN EIGEN HUIS EN LIEFDE TE ERVAREN?

Lara is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk hieronder leuke filmpjes van Lara! Klik op de onderstaande links.

Lara wandelt in het park

Lara geniet van een autoritje

Lara snuffelt op haar gemak rond in het park

Dit is wat haar rescuer over Lara vertelt:
Ik zag Lara zwervend en op zoek naar eten in mijn wijk. Een paar dagen later zag ik haar weer, en zit sindsdien in een mijn privé opvang in de hoop op een lief baasje. Helaas zonder resultaat tot nu toe.

Lara is gek op mensen en wil alleen maar knuffelen.
Ze is een leuke actieve hond en houdt van lange wandelingen.

Lara kan prima met mensen en kinderen, maar omdat ze wat lomp is, adviseren wij 14+

Ze vind het verschrikkelijk om opgesloten te zitten in een kennel.

Lara kan met andere honden maar heeft wel haar voorkeuren. Ze kan soms reageren op andere honden. Een ervaren eigenaar zou dit moeten kunnen oplossen. Ze kan ook samenleven met andere honden mits er in het begin goede begeleiding is.

Lara loopt aan de lijn, in haar enthousiasme kan Lara aan de lijn trekken ( maar nu zit Lara 24/7 in haar kennel dus als ze er een keer uit mag dan is ze erg blij).

Lara heeft nog niet de luxe gehad om in een huis te hebben mogen wonen dus dat is een aandachtspuntje, maar met tijd en geduld zal Lara hier heel erg van genieten omdat ze erg op mensen gericht is.

Bent u op zoek bent naar een leuke hond uit het asiel in Roemenië, realiseert u zich dan dat vele ongewenste hondjes zoals Lara, op zoek zijn naar een lief baasje.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
In haar geboorteland Roemenië heeft dit meisje geen kans op een veilige en liefdevol leven en dreigt zij weg te kwijnen in haar kennel.

zodra de juiste match is gevonden reist Lara naar haar nieuwe baasje(s) toe.

Naam: Lara
Geslacht: Teefje
Leeftijd: ongeveer 7/8 jaar In haar paspoort staat 2008 vermeld maar dit gebeurt vaker in Roemenië dat honden ouder geschat worden zodra ze binnen gebracht worden bij het asiel

Formaat: Middelmaat (ongeveer 30 kilo)

Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, normaal is ons beleid kinderen ouder dan 12, maar in geval van Lara ouder dan 14 obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: ja
Kan met katten: nee
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor Lara is: 225,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com