Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LARA ( Middelmaat )

LARA (Middelmaat)

WIE GEEFT KNUFFELKONT LARA EINDELIJK DE KANS
OP EEN  EIGEN MANDJE EEN EIGEN THUIS EN LIEFDE ?

Lara is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk hieronder leuke filmpjes van Lara! Klik op de onderstaande links.

Lara wandelt in het park
Lara wandelt aan de riem en gedraagt zich keurig naar wandelaars
Lara wandelt in het park

Lara geniet van een autoritje

Lara snuffelt op haar gemak rond in het park

Bij wie mag deze lieverd dit jaar komen wonen? Ze wacht al zolang.
Ons hart breekt als zij de rest van haar leven in een kennel moet slijten.

HAAR VERZORGSTER VERTELD OVER LARA:

Ze is het soort hond dat graag in je bed kruipt en in slaap valt met haar koppie leunend tegen je op. Ten tweede houdt ze van lange wandelingen, hoe langer hoe beter. Lara is gek op autoritten en is de perfecte bijrijdster.

Sinds ik haar heb, woont ze alleen in haar kennel, een kennel die ze vreselijk vindt, zeker als je zo van mensen houd en graag bij ze wilt zijn.

Ze heeft een ondernemend gezin nodig met wat grotere kinderen die van wandelen houden, want deze lieverd houd zoveel van heerlijk wandelen, een fijne tuin waar ze samen met haar familie kan genieten zou fantastisch zijn.
Lara loopt netjes mee aan de riem, zij houdt van ontspannen wandelingen en is een ware vriendin voor het leven.

SOCIAAL

Mensen: Zeer liefdevol, ze is een 100% mensgerichte hond, houdt van iedereen, het liefste kruipt Lara gezellig bij haar baasje op bed.

Kinderen: Houdt van kinderen en wil met ze spelen, maar de aanbeveling is 14+ omdat ze tijdens het spelen per ongeluk in haar enthousiasme kleine kinderen omver kan lopen ( beetje lomp ;-)

Andere honden: Wij plaatsen Lara als enigste hond, ze zit al jaren alleen in een kennel, zij vindt het niet fijn binnen een huiselijke situatie te moeten samenleven met een andere hond.

Contact met honden die zij niet kent is in eerste instantie afwachtend.

WANDELEN:

Aan de lijn loopt ze netjes en ontspannen mee.
Bij haar nieuwe baasjes kan zij wellicht de eerste weken, doordat de situatie nieuw is, iets trekken maar zodra zij vertrouwen heeft is dit over. Lara geniet net volle teugen van een wandeling, om samen met haar baasje mee te mogen. Je kan haar niet blijer maken.

MEE IN DE AUTO:

Daar is ze gek op! Lara is de beste bijrijder die u zich kan wensen.

SPELEN:

Ze houdt meer van wandelen, zo af en toe een gek doen en rennen en gezelligheid thuis samen met haar familie, dan van spelen.

MEDISCH DOSSIER:

LARA is gezond verklaard door de dierenarts.

KORTOM:
LARA is een fantastische leuke hond, een vriendin en rijke aanvulling binnen het gezin.
LARA wordt als enige hond geplaatst en een heerlijke tuin, die volledig is afgezet,  is een vereiste.

LARA werd in 2015 gered en tot op heden heeft zij nog steeds niet haar familie getroffen, spreekt LARA verhaal u aan?
Dan nodigen wij u van harte uit om juist voor deze lieve hond ons INTAKE-formulier in te vullen

Naam: LARA
Geslacht: Teef
Formaat: Middelmaat ongeveer 30 kilo
Leeftijd: Geboren 2010 dit is een schatting geweest van het dodingasiel waar Lara uit gered is.
Dit gebeurt heel vaak in Roemenië dat honden bij binnenkomst asiel ouder geschat worden dit i.v.m. eerder kunnen euthaniseren

om plaats te maken voor andere honden. Haar echte leeftijd word door de huidige dierenarts geschat op een jaar of 8
Kan met kinderen: Ja ons beleid >14 jaar obv ouders
Kan met andere honden: Lara word liever als enigste hond geplaatst. Ze is gek op haar mensen.
Kan met katten: nee
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor LARA is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusiefde verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's