Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » LADY GAGA ( Middelmaat )

LADY Gaga ( Middelmaat )

LADY GAGA, MOOIE JONGEDAME!
Lady Gaga is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van deze lieverd, klik op onderstaande link.

Lady Gaga is echt een vrolijke dame!

Ze wil graag een trekspelletje spelen met de handschoen van de verzorgster

Lady Gaga is een geweldig lief speels en enthousiast meisje. Zij is zo blij als ze een van de verzorgster ziet want dan kan ze al haar liefde geven, en natuurlijk ontvangt ze ook graag liefde en knuffels.

Lady Gaga is heel erg vriendelijk naar andere honden en de verzorgers, een blij meisje die heel snel een eigen baasje nodig heeft.
Sinds 2019 verblijft ze in het prive asieltje van onze rescuer Crina.

Deze lieve hoort te genieten en kennis te maken met de mooie dingen van het hond zijn. Het is niet bekend of Lady Gaga aan de riem kan lopen. Bent u het baasje die haar hierbij wil helpen?

Zodra de juiste match voor Lady Gaga is gevonden reist zij zsm naar haar nieuwe baasje(s) toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven.

Naam: LADY GAGA

Geslacht: Teef

Leeftijd: 1,5 jaar a 2 jaar

Formaat: Middelmaat (45-50 cm) en ongeveer 20 kg

Type: Prachtige kruising

Energieniveau: Gemiddeld/ hoog

Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor LADY GAGA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's