Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » KAROLA (Middelmaat)

KAROLA (Kleine Middelmaat)

LIEF EN ZACHTAARDIG MEISJE KAROLA

Karola is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande linkjes filmpjes van Karola
Lekker knuffelen met Karola
Karola geniet van aandacht
Blij eitje
Mooi meisje
Kattentest
Kattentest 2
Kattentest 3

KAROLA is een heel lief en zachtaardig meisje. Zij is geboren in 2016 en in de zomer van 2018 werd zij ongewenst en met haar pupjes letterlijk gedumpt in een vreselijk dodingsasiel.

Ons contact Crina, trof haar hier aan en bedacht zich geen moment. Zij nam mama en kindjes onder haar hoede.
De kindjes zijn al lang uitgevlogen, maar mama Karola wacht nog steeds.
Onbegrijpelijk. Wellicht valt zij niet zo op door haar rustige karakter, wie zal het zeggen.

Daarom is ons gevraagd voor Karola op zoek te gaan naar haar "warme mandje" Wie valt op deze lieve schat en geeft haar de tijd om te acclimatiseren? Immers na 2 jaar asiel heeft Karola zeker een gewenningsperiode nodig.

KAROLA is prima met andere honden in het asiel en heel vriendelijk naar haar verzorgsters.

Er is een kattentest met Karola gedaan en daar heeft ze goed op gereageerd. Karola kan dus, mits in het begin goed begeleiden wel met katten.

Dit meisje verdient meer dan een kille kennel in de buitenlucht in koude en hitte. Wie wordt haar nieuwe baasje?Zodra voor dit hele lieve meisje de juiste match is gevonden, kan zij haar koffertje pakken voor haar enkeltje geluk.

Naam: KAROLA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren in 2016 (ongeveer 4 jaar)
Formaat: Kleine  Middelmaat, 15 a 17 kg
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja, rustig opbouwen
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Bijzonderheden: Karola moet nog wel oefenen leren lopen aan de riem. zij kent tuigje maar in het asiel is er helaas te weinig tijd en gelegenheid om dit meer te oefenen met haar.

Zo trof ons contact KAROLA aan in het dodingsasiel..

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor KAROLA is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's