Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ISSIS (Kleine Middelmaat)

ISSIS (Kleine Middelmaat)

ISSIS IS EEN LEUK VRIENDELIJK MEISJE
ISSIS is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Issis
Leuke Issis
Speels meisje
Lekker gek doen
Issis geniet van een kriebel-sessie door verzorgster Cristina

Nieuwe foto's volgen zo spoedig mogelijk

Issis is een vriendelijk en speels en actief meisje.

Issis is een kruising terrier en heeft een baasje nodig die inzicht heeft  in dit type hond.
.Issis is een leuke hond en gek op andere honden.

Voor Issis zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig honden maatje, waar lieve Issis zich aan op kan trekken.
Een baasje die inzicht, tijd (voor leuke activiteiten) maar ook met geduld zodat zij op haar tempo kan acclimatiseren.

Issis kan nog niet meelopen aan de riem, dit dient geoefend te worden
Een tuin om heerlijk in te ravotten en te snuffelen is voor Issis erg fijn.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren via ons intake-formulier.

Het verhaal van Issis:

Toen Crina naar de public shelter ging trof ze daar een klein hoopje hond aan die haar met vragende ogen smeekte om gered te worden.
Crina kon haar niet achterlaten en heeft haar meegenomen naar haar prive asieltje.
Issis is veilig, maar een armzalig asieltje, een kennel waar de wind vrij spel heeft en beton,  is geen "thuis"
En daarom heeft Crina ons gevraagd een goed thuis voor haar te zoeken.

Zodra de juiste match is gevonden mag Issis meereizen met de Happy bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Issis geen kans og een veilig liefdevol leven.

ISSIS
Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio 2015

Note: In het dodingsasiel worden honden systeemmatisch express ouder geschat en dit word geregistreerd, dit voor eerdere euthanasie. De kans is aanwezig dat Issis jonger is.

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Kruising terrier

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend, gezien type hond beter van niet

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor ISSIS is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.