Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » HOPE (GERESERVEERD)

HOPE (Middelmaat)

HOPE ZEER VRIENDELIJKE EN LIEVE KNUFFEL
Hope is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Hope
Kijk eens wat een mooie lieverd dit is!

Hope is een zeer lieve en vriendelijke hond. Ze komt graag bij je liggen, en laat zich heerlijk verwennen met kusjes, knuffels en aaitjes. Hope kan mee lopen aan de riem maar er zal meer geoefend moeten worden.

Hope word nu opgevangen in een gezin waar kinderen aanwezig zijn. het zou voor Hope leuk zijn als er een hondenmaatje aanwezig is maar is niet noodzakelijk.

Voor Hope zoeken wij een baasje waar Hope zichzelf mag zijn. Een baas die inzicht heeft en weet wat een hond nodig heeft. een baas waar de hond kan acclimatiseren, daar is tijd, geduld en liefde voor nodig.

Het verhaal van Hope

Een lieve Roemeense dame vond in de bergen een hond die aan het zoeken was naar voedsel. Deze hond was Hope. Ze had eerder pupjes gehad. Zij heeft haar meegenomen naar haar huis en aan Nicoleta onze rescuer gevraagd of zij naar een lieve familie wil zoeken voor haar.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Hope met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Hope geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: HOPE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Mei 2018
Formaat: Middelmaat 19 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ( bij kinderen vanaf 12 jaar obv ouders)
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor HOPE is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.