Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » HEIDI ( Middelmaat )

HEIDI ( Middelmaat )

MOOI SLIM AANHANKELIJK TEEFJE HEIDI
HEIDI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een leuk filmpje van Heidi door op onderstaande link te klikken

Mooie en lieve Heide heeft een slipper gevonden om mee te spelen (nieuw)
Heidi speelt met pup Lisy
Heidi speelt met een tennisbal en een ander hondje

Sinzy, ons contact, was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen,.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan....
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Alle pups zijn gered en verblijven nu bij haar in de opvang, zijn bij de dierenarts geweest en volop bezig met het reis klaarmaken zodat ze aan hun nieuwe leven kunnen beginnen.

Zij logeert bij een lieve gastouder in Roemenië die over haar vertelt:

Heidi is een heel slim en mooi meisje, ze houdt heel erg van haar mensen .
ze  springt gezellig op me en vind het heerlijk om een tijdje te genieten en lekker dicht bij me te zijn.

Ze is heel zachtaardig en zal heel gemakkelijk met je meelopen en natuurlijk af en toe even rennen.
ze geeft de voorkeur aan als alles rustig is en ze bij je in de buurt kan liggen. Ze houdt van rennen, maar spelen vind ze het leukst .

ze pakt een schoen of iets ander en ligt het voor je voeten om met haar te spelen. Ze kijkt zelfs naar je terwijl ze speelt en nodigt je uit om met haar te komen spelen.

Ze was altijd verlegen en gaf er de voorkeur aan om op de achtergrond te blijven en eerst eens te kijken hoe de situatie is omdat haar broertjes haar vaak wilde pesten. Nu komt ze voor zich zelf op.

Ze is niet zo gemakkelijk om vriendschap mee te sluiten ... haar vertrouwen moet je  winnen, maar zodra ze je vertrouwt, gaat ze door het vuur voor je

Ze is heel lief en zal altijd alle nieuwe mensen die in haar buurt komen controleren of ze vrienden zijn, door eerst naar hen te blaffen. Ze heeft lieve baasjes nodig die veel tijd met haar door kunnen brengen, want daar geniet ze ernorm van.
Ze houdt ze het meest van vrouwen, ( haar verzorgster is het meeste thuis )

Ze leert heel snel en vertrouwt mensen die ze ook echt kan vertrouwen.
Heidi is ook erg grappig en een boefje die kleding steelt en er mee speelt todat je het uit haar mond haalt.

We zoeken voor Heidi een rustig huishouden, als er een kat en ook een fijn lief hondenmaatje aanwezig is waar ze mee kan spelen, is ze helemaal gelukkig. Ook is het gewenst als haar baasje een training met haar gaat volgen, want immers is Heidi een slim meisje.

NAAM: HEIDI
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Normale middelmaat (50-55 cm) op volwassen leeftijd, 18 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, zij is immers een jonge hond
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Zodra de juiste match voor Heidi is gevonden mag zij naar haar nieuwe baasjes toe reizen.
In haar geboorteland Roemenië heeft Heidi geen kans op een lief baasje.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor HEIDI is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com