Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FRIDA ( Kleine Middelmaat )

FRIDA ( Kleine Middelmaat )

SCHOONHEID VAN EEN MEISJE
FRIDA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video via de onderstaande link, dan kunt u zien hoe lief ik ben.

Kijk eens hoe mooi en lief Frida is!

Hallo ik ben Frida en gered van de straat in Roemenie door lieve Crina. Ik verblijf nu in haar privé asieltje.

Crina zegt dat ik heel erg lief ben en ook goed met andere hondjes op kan schieten. Als ik bij u mag komen wonen stuurt u dan een berichtje naar de stichting en misschien kan ik dan wel heel snel mijn kenneltje uit op reis naar een warm liefdevol leven.

Wij staan in contact met de verzorgster van Frida

Zodra de juiste match is gevonden voor Frida reist dit lieve meisje naar haar nieuwe familie.

In haar geboorteland Roemenië is Frida ongewenst en heeft zij geen kans op een fijn leven.

Naam: FRIDA

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren 2019

Formaat: kleine middelmaat (42-47 cm)

Type: Mooie onbekende kruising

Energie niveau: normaal

Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met andere honden: Ja, kan getest worden.

Europees paspoort: ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor FRIDA is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.