Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FLOW ( Middelmaat )

FLOW ( Middelmaat )

VRIENDELIJK JONG TEEFJE "FLOW" een kruising retriever

Flow is een vriendelijk lief meisje, kan goed met andere honden opschieten. Flow heeft een normaal energie niveau, maar ook Flow zal aan haar nieuwe situatie moeten wennen bij een nieuw baasje. Flow is iets te zwaar op dit moment omdat zij geen beweging krijgt.
In onze opdracht gered door Crina uit het doding asiel, waar zij nu in een privé asieltje verblijft in Roemenie.

In haar geboorteland Roemenie heeft Flow geen kans op een mooie toekomst, daarom gaan wij op zoek naar het juiste baasje voor Flow.

Zodra de juiste match is gevonden reist Flow af naar Nederland.

Naam: Flow
Geslacht: vrouwtje
Leeftijd: Rond de 2 tot 3 jaar
Formaat: Normale middelmaat ongeveer 50 cm ongeveer 20-22 kilo
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk Retriever
Kan met kinderen: Ja > 12 jaar
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor FLOW is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com