Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FLORA (GERESERVEERD)

FLORA (Kleine middelmaat)

SUPER LIEF MEISJE FLORA

Bekijk via onderstaande linkjes een aantal leuke filmpjes
Flora lekker aan het spelen met andere honden

Flora met een vriendje

Flora lekker buiten aan het lopen

Flora is een schat van een meisje, een grote bundel van pure liefde <3 Ze heeft een normaal energie niveau en houd ontzettend van knuffelen

Ze houd van andere honden en katten en kan er goed mee opschieten, het is een sociaal vriendelijk hondje, die op zoek is naar een lief vriendelijk baasje die ook van knuffelen houd, met wellicht een leuk hondenvriendinnetje die een meisje als Flora kan waarderen.

Dit prachtig meisje is gered door ons Contact Mira in Roemenie, en verblijft bij hij in huiselijke opvang tot dat haar toekomstige baasje is gevonden.

Wij staan in direct contact met de opvang van Flora.

Zodra het juiste baasje voor haar is gevonden reist Flora zo snel mogelijk naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft dit arme meisje geen kans op liefde en geluk.

Naam: Flora

Geslacht: Teef

Formaat: Klein Middelmaatje ongeveer 14 kg

Leeftijd: Geboren 2018

Energieniveau: normaal

Type: Onbekende hele lieve kruising

Kan met kinderen: ja vanaf 12 jaar onderbegeleiding ouders/verzorgers

Kan met katten: ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Flora is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor FLORA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.