Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FLEUR (Klein)

FLEUR (Klein)

KLEINE LIEVE FLEUR
Fleur is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Fleur
Kleine blije Fleur

Fleur is een klein meisje dat nu verblijft binnen een prive asieltje. Maria van Ringo Foster vertelde ons dat Fleur een heel lief meisje is van ongeveer 3 a 4 jaar jong. Fleur is gered vanuit een vreselijk dodingsasiel waar zij vermoedelijk is achter gelaten.
Helaas is het zo dat de aangesloten dierenarts niet zo precies werkt. Daarom dient Fleur opnieuw gesteriliseerd te worden.

Onze stichting heeft toegezegd deze hoge kosten, bij een goede kliniek te voldoen. Zodra FLeur is hersteld kunnen wij haar bemiddelen en reist kleine lieve Fleur naar haar "forever home" toe.

In haar geboorteland heeft kleine Fleur geen kans op geluk en een liefdevol baasje, daarom ontfermen wij ons nu over dit meisje zodat zij ook haar "enkeltje" geluk kan vinden.

Heeft u een warm mandje voor Fleur? Liefde en geduld zodat dit meisje kan acclimatiseren?

Dan mag u zeker reageren, wel melden wij dat de bemiddeling en reis meer tijd vraagt ivm de opnieuw uit te voeren sterilisatie.

Zodra wij denken dat dmv onze intake en procedure het juiste baasje voor Fleur is gevonden, reist deze kleine dame naar NL toe

Naam: FLEUR

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geschat door dierenarts ong. 3 jaar

Formaat: Klein

Type: Lieve onbekende kruising

Kan met kinderen: Ja, > 12 jaar obv ouders/verzorgers. Wij plaatsen Fleur niet binnen een drukke gezinssituatie

Kan met katten: onbekend

Gesteriliseerd: Wordt opnieuw binnenkort gedaan, zie uitleg in tekst

Wij lazen de oproep voor kleine Fleur, als oud vuil gedumpt in een dodingsasiel...... Ondanks dat Fleur ongewenst is, is zij het vertrouwen in mensen nog niet kwijt geraakt.

Ons contact Florin redde haar uit een vreselijk dodingsasiel. Als snel bleek de de sterilisatie niet correct was uitgevoerd door de (goedkope) dierenarts verbonden aan het dodingsasiel. Een nieuwe operatie is nodig voor Fleur, een zeer hoge kostenpost voor ons.

Volgens die onze stichting beter kennen weten dat wij juist dieren die al minder kans maken, helpen en meer doen dan alleen honden bemiddelen. De kosten zijn beraamd op ongeveer 300 euro voor deze operatie.

Er is reeds vanuit onze rekening 200 euro overgemaakt. U kunt Fleur ook helpen door een donatie te doen.

Zodra Fleur is hersteld is zij beschikbaar voor bemiddeling

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor FLEUR is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.