Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FIETJE (Kleine middelmaat)

Fietje (Kleine middelmaat)

VROLIJK SPEELS JONG MEISJE FIETJE
Fietje is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Fietje is een ontzettend lief speels meisje en logeert in het prive asieltje van ons contact Crina.
Fietje vind spelen met andere hondjes erg leuk.
Het is een heel vriendelijk meisje.

Het zou Voor Fientje heel fijn zijn als haar toekomstige baasje al een leuke speelmaatje heeft die een vriendinnetje als Fietje op prijs stelt. Denkt u een goede match te zijn voor Fietje dan vragen wij u  ons intake formulier in te vullen.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling Fietje

Haar verhaal:
Fietje haar vorige baasje had schijnbaar geen zin meer om voor haar te zorgen en bracht haar naar de Public Shelter.
Gelukkig heeft ons contact Crina haar weggehaald uit die ellende en meegenomen naar haar prive asieltje.

Zodra de juiste match voor dit lieve meisje is gevonden reist zij zsm met de happy-bus naar NL toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

FIETJE

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : juni 2020

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Kruising Beagle x onbekend

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Bekijk hieronder de video's van Fietje
Deze volgen snel

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst