Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » FENCY (Kleine middelmaat)

FENCY (Kleine middelmaat)

FENCY BESCHEIDEN LIEF MEISJE!

Fency is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van dit super lieve zachtaardige meisje, klik op onderstaande link.

Lieve Fency geniet van knuffelen

Fency wil wel even knuffelen

Fency is een lief meisje. Zij verblijft helaas al vier jaar in het asiel van Crina ons contact in Roemenië.

Lieve Fency kan het goed vinden met de andere honden en ook katten zijn geen probleem voor Fency.

Crina, ons contact in Roemenië, heeft ons gevraagd om een huisje voor haar te vinden, want na een lange tijd in het asiel is het nu de beurt van Fency om een fijn baasje te vinden voor haar.

Wij zoeken een baasje die een vertrouwensband met haar wil opbouwen, en begrijpt dat Fency verlegen is, en dat dit tijd en geduld kost, zodat Fency straks samen met haar baasje kan genieten van het leven, het leven dat zij zo verdiend

Deze lieverd is niet gewend om aan de riem te lopen daar zal ook mee geoefend moeten worden, maar met geduld komt ook dit goed.

Bent u het baasje die Fency deze kans en het vertrouwen wilt geven, dat het leven meer is dan alleen een hok met een betonnen vloer, waar zij al jaren door weer en wind in verblijft. Dan nodigen wij u uit om te reageren.

Wij staan in contact met Crina de verzorgster van Fency

Fency heeft in haar geboorteland geen enkele kans op een veilig leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Fency afreizen naar Nederland.

Naam: FENCY
Geslacht: Teef
Leeftijd: 4 a 5 jaar
Type: onbekende kruising
Formaat: kleine middelmaat 40-45 cm
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders ( geen druk gezin )
Kan met andere honden; Ja
Kan met katten: Ja
Energie niveau: normaal
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor FENCY is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.