Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ELLY ( OFFLINE))

ELLY ( Kleine/Normale Middelmaat )

PRACHTIGE ONTZETTEND LIEVE ELLY

Elly is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via de onderstaande linkjes de video's van Elly en haar beste vriendje Berny:

Blije en vrolijke Elly geniet van aandacht

Haar beste vriendje Berny

Elly is een aantal jaar geleden gered door Cristina Hent uit een doding asiel in Roemenie.

Haar leeftijd is toen door de PS dierenarts te hoog geschat. Dit gebeurt vaker in doding-asiels omdat oudere honden als eerste ingeslapen mogen worden. Gelukkig voor Elly dat zij gered is door Christina en zij verblijft nu bij haar in een privé asiel.

Zij is een lieve vrolijke heerlijke meid die met iedereen op kan schieten. Haar echte leeftijd is ongeveer 6/7 jaar alleen in haar paspoort staat 10 jaar.

Zodra de juiste match voor Elly is gevonden reist zij zsm naar haar nieuwe baasjes toe. In haar geboorteland heeft zij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: ELLY
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 10 jaar ( maar niet ouder dan 6/7 jaar)
Formaat: Middelmaat ongeveer 50 cm
Type: Onbekende prachtige en lieve kruising
Energieniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders,
Europees paspoort

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor ELLY is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's