Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ELLIS (GERESERVEERD)

Ellis (Middelmaat)  GERESERVEERD

LIEFDEVOL MEISJE ELLIS
Ellis is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Ellis

ELLIS knuffelt er op los

Ellis is een ontzettende lieve hond. Zij logeert in het prive asieltje van ons contact Crina.

Haar kindjes hebben ondertussen een baasje, en nu wordt het de hoogste tijd dat ook mama haar gouden mand mag vinden.

Wij denken dat het voor Ellis erg fijn zou zijn als haar toekomstige familie al een andere hond heeft, om samen mee te spelen, maar Ellis kan ook prima als enige hond worden geplaatst.

Ellis is een prachtige hond, die meer verdient dan een kaal hok onder een afdak. Ellis is een hele lieve jonge hond, daarom zijn wij op zoek naar fijne baasjes met voldoende inzicht en tijd voor acclimatiseren binnen haar nieuwe situatie.

Baasjes die samen met haar de mooie dingen van het hond zijn, willen gaan ontdekken.

Haar verhaal: Mama Ellis is door haar vorige baasjes letterlijk met haar pups, als ongewenst oud vuil, buiten de deur gezet, tussen het puin, niet ver van de school waar onze rescuer Crina werkt, vondt zij deze kleine familie. Mama Ellis kwam direct naar Crina toe en smeekte haar, met haar mooie ogen, om hulp. Crina heeft direct plaats gemaakt in haar asieltje en dit lieve gezinnetje onderdak gegeven.

Zodra de juiste match voor dit lieve meisje is gevonden, na een positieve intake-procedure, reist zij zsm met de happy-bus naar NL toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

ELLIS

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :Geboren rond 2019

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: ja maar een hondenmaatje is wel leuk voor Ellis.

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: €355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst