Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » DAINA (Middelmaat)

DAINA (Middelmaat)

DAINA HOUDT VAN SPELEN ❤️
Daina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Daina is een vrolijke hond, ze speelt graag met alle andere honden en vind het heerlijk wanneer ze weer buiten mag om te spelen. Zij is ook gek op knuffels en vind het heerlijk een aai te krijgen.

Nu twee jaar later zitten Daina haar zus en drie broers nog steeds in de shelter, er is ons gevraagd hen te promoten zodat Daina haar broers en zus ook kans maken op een lieve baas, en deze hen wegwijs maakt in de wereld van huisje, boompje beestje.

Bent u het baasje die Daina een fijn mandje wilt geven, en haar begeleid op weg naar een mooie toekomst? Immers moet zij nog van alles leren.

Het zou fijn zijn voor Daina als er een leuk stabiel hondenmaatje aanwezig is waar zij zich aan op kan trekken en lekker mee kan spelen.

Daina zus Daphne en haar broertjes werden met 10 weken oud gevonden in een heg in een hele drukke woonwijk. Gelukkig werden ze gevonden door ons contact Gabriella in Roemenie.

Wij staan in direct contact met de opvang van Daina.

Zodra de juiste match is gevonden voor Daina reist zij af naar Nederland met de happy-bus.

In haar geboorteland Roemenie, heeft deze leuke hond geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: DAINA
Geslacht: Teef
Leeftijd: 2 jaar
Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Energie niveau: Gemiddeld tot Hoog zij is immers een jonge hond
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Onbekend, kan getest worden.
Europees paspoort: ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor DAINA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.