Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CRYSTAL (Middelmaat)

CRYSTAL (Middelmaat)

Wie o Wie valt er op deze SCHOONHEID  CRYSTAL

Crystal is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Klik op onderstaand linkje om een filmpje van Crystal te bekijken

Mooie lieve Crystal

Crystal is gered uit een dodingsasiel door ons contact Crina, waar zij verblijft in haar prive asieltje.

Crina vertelt over haar dat ze een ontzettend lieve en aanhankelijke hond is. Crystal is daarnaast ook nog eens een hele mooie hond.

Ze is sociaal en vriendelijk naar andere honden en mensen. Natuurlijk zal zij binnen een nieuwe situatie dienen te acclimatiseren.

Vermoedelijk heeft Crystal ergens in de verte de genen van een poolhond/ husky/ herder, gebaseerd op haar uiterlijk en haar vacht.

Crystal is klaar om naar haar nieuwe familie te gaan. Wie valt op deze "beauty' van een hond

Crystal heeft in de verte iets van een poolhond in haar genen. Haar opvang verteld over haar, Crystal is een ontzettende lieve aanhankelijke en hele mooie hond.

Als u op zoek bent naar een lieve gezellige niet te actieve hond, realiseert u dan dat vele ongewenste honden een beter leven verdienen en op zoek zijn naar een warm thuis.

Wij staan in direct contact met de verzorgster en opvang van Crystal.

In haar geboorteland Roemenie heeft zijn geen enkele kans op een veilig leven en daarom is ons gevraagd voor haar op zoek te gaan naar de juiste match.

Zodra deze is gevonden reist Crystal naar haar nieuwe baasje

Naam: CRYSTAL
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geschat door dierenarts ongeveer 5 jaar
Formaat: Normale middelmaat (ongeveer 50 cm)
Type; Prachtige onbekende kruising, vermoedelijk in de verte poolhond/ husky/ herder
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden
gevaccineerd: Ja
Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring Dierenarts: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor  is: 295,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com